FØR MEDALJEKAMPEN: HAUGESUND-ODD

Tiden har kommet for sesongavslutning i Eliteserien. Hvilken plass ender Odd på?

Søndag ettermiddag er det duket for aller siste runde i Eliteserien 2019 - og hvilken kamp dette kommer til å bli.

Odd dro til Haugesund fredag for å forberede seg til den skjebnesvangre kampen. Før den avgjørende kampen ligger Odd på 3. plass, men det er ikke utenkelig at det kan ende med 2.- eller 4. plass. Bodø Glimt som ligger på 2.plass ligger to poeng over Odd, mens Rosenborg på 3.plass ligger tre poeng under Odd. Det vil si at om Odd spiller uavgjort blir det bronse. Med seier kan Odd kuppe sølvet om Molde vinner mot Bodø Glimt. Men om Odd skulle tape og Rosenborg vinner, blir det den sure fjerdeplassen. Bodøværingene møter seriemestere Molde, mens trønderne møter nedrykkstruede Ranheim i et lokalderby.

Odd på sin side møter Haugesund på bortebane, laget som slo oss i semifinalen, og som om en uke skal ut i cupfinale. Vestlandslaget er kollektivt et meget godt lag, pyntet med fremragende individualister som f.eks. Martin Samuelsen. Dag Eilev Fagermo har uttalt seg i TA, og skal vi tro ringreven har han flere ess i ermet. Det er ikke til å stikke under en stol at det er mange ulike scenarioer som kan utspille seg søndag ettermiddag. Resultatene i de andre kampene påvirker hva Odd kan gå for. Men er det en ting som er sikkert, er det at seier for Odd er det desidert tryggeste. Da blir det medalje.

Zoomer man ut og ser sesongen under ett, er det få som kan si seg uenig at dette har vært en svært god sesong. Oppturer og nedturer har det vært, men aller flest av førstnevnte.  Vi har vært uslåelige på Skagerak Arena i Eliteserien, lokale talenter har fått vist seg frem og vi nådde semifinalen i cupen. Nå krysser vi alt vi har for at søndagens kamp mot Haugesund kan gi oss enda mer å juble for.

Til de av dere som ikke skal til Haugesund vil kampen bli vist på O’Learys. Dette kan gå alle veier, vi satser på at Odd-pila peker oppover.
HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: