Før møtet med FC Dallas!

Etter et par gode treningsdager i solfylte Marbella, er det torsdag klart for treningskamp mot det amerikanske laget FC Dallas.

Annonse:

Forrige treningskamp endte tilslutt med seier mot Mjøndalen etter en snuoperasjon i 2. omgang. Vår nye hovedtrener Kenneth Dokken lot seg ikke stresse da resultatet var 0-2 til pause.
-Vi har litt å jobbe med, men vi er fortsatt bare i januar. Vi jobber endel med presspillet vårt og når det ikke sitter helt åpner det store rom for motstander, men det er gledelig at flere spillere får gode minutter i beina, sa Dokken etter kampen mot Mjøndalen.

Se høydepunktene fra kampen mot Mjøndalen her!

Dagene i Marbella blir brukt godt til trening både med og uten ball, men også til det sosiale. 

Tirsdag ettermiddag ble også årets tredje signering presentert. Den finske midtstopperen Tony Miettinen skrev under på en 3,5 års avtale med klubben. Han kommer fra finske KuPS.
Tony er ikke tilgjengelig for spill helt enda, så han blir dermed ikke å se i torsdagens kamp mot FC Dallas.

FC Dallas havnet på en syvende plass i Western Conference i fjorårets MLS og det amerikanske laget starter sesongen om drøye to uker.

Det er alltid moro å prøve seg mot internasjonal motstand og på FC Dallas finner vi blant annet tidligere Real Madrid-spiller og Champions League-vinner Illaramendi.

Kampstart: 14.30
Kampen ser du som vanlig på Ta.no!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: