FØR SEMIFINALEN: ODD-HAUGESUND

Det er kun ett sted du bør være torsdag kveld. Har du sikret deg plass?

Dere som opplevde forrige cupfinaletriumf, vet hva vi kan ha i vente om det blir seier mot Haugesund. For 19 år siden, i år 2000, vant Norges mestvinnende cuplag sitt – til nå – siste trofé. Odd kunne sprette champagnen og det var full fest i skiens gater. Det var stappfullt av mennesker utenfor rådhuset, som stod klare for å hylle heltene fra Telemark. Slike minner sitter klistret resten av livet hos de aller, aller fleste som opplevde det. Men for at det skal skje, må Odd gjøre jobben mot Haugesund torsdag kveld.

Mine damer og herrer, gjør dere klare til årets viktigste kamp på Skagerak Arena. Torsdag kveld står flomlysene klare til å lyse opp banen, som på halloweenkvelden skal sette fokus på den skremmende gode fotballen Odd planlegger å levere. Er det én kamp du ikke bør gå glipp av på Skagerak Arena dette året, er det semifinalen mellom Odd og Haugesund.

Det er ikke hver dag det er lagt opp til folkefest i Skien, men denne torsdagen har alt som skal til, for å få til nettopp det. Tusenvis av billetter er allerede solgt, spillerne er heltente og det ligger mye i potten. Det du kanskje ikke er klar over, er at du kommer til å ha en viktig, interaktiv rolle i denne kampen. Din støtte, dine rop, dine klapp og ditt engasjement vil bidra til at guttene utpå banen får mer energi, og gir mer. Når du adderer ditt engasjement, sammen med flere tusen som alle jobber i samme retning som deg, er det lov å ha store forventninger.

Motstanderen
Haugesund har annonsert på deres hjemmeside, fkh.no, at det blir satt opp fly tur/retur til kampen for 1750 kroner. I all medmenneskelighet hadde det vært svært behagelig å gi dem en real bomtur. Ingenting smaker så deilig som å spolere festen til motstanderen på hjemmebane. Det forventes imidlertid at vi møter et skjerpet Haugesund-lag, som vil gjøre alt for å spolere festen. Ingenting er så kjipt som når du steller i stand til fest i stua di, og gjestene ender med å spolere festen.   

Har du ennå ikke skaffet deg billett til denne kampen, bør du gjøre det om: Du er klar for å få en herlig opplevelse, du er klar for å oppleve spenning, du er klar for å kjenne på stolthet, eller om du trenger en gyldig grunn til å ikke dele ut godteri på halloween. Uansett hva din grunn er, håper vi å se deg!

I kiosken blir det nok av knask, og vi satser på at Fagermo har forberedt noen knep. Vi krysser fingrene for en fantastisk kveld og cupfinaleavansement – HEIA ODD!

KJØP BILLETTER TIL SEMIFINALEN HER

Her kan du se høydepunkter fra semifinalen i 2014


Annonse fra Eliteserien: