Forlenger kontrakten

Assistenttrener Martin Reier (33) forlenger nå med Odd - ut 2023.

I dag kan vi fortelle at vi har forlenget kontrakten til assistenttrener Martin Reier i tre nye år. 

-Først vil jeg si at jeg er veldig fornøyd og stolt over å forlenge kontrakten min. Jeg trives utrolig godt med å jobbe i Odd, og i det trenerteamet vi har i Odd nå, sier assistenttrener Martin Reier. 

Bra hovedleder
Martin Reier har vært assistenttrener sammen med Jan Frode Nornes, men nå er det Reier som er assistenttreneren til Jan Frode Nornes.
-Jeg trives så godt å jobbe med Nornes. Han er en fantastisk person og en bra hovedleder og teamleder. Nornes er faglig dyktig og flink med spillere og de menneskene han har rundt seg. 

Jan Forde Nornes har bare lovord og si om sin assistenttrener,
-Det har vært et ønske fra min side hele tiden å forlenge med Reier. Han er en fantastisk gutt og spillerne trives godt å jobbe med han. Han har høy arbeidsmoral og vi jobber bra sammen som team, noe som er utrolig viktig. Jeg har sagt til klubben at jeg mener vi må forlenge med hele trenerteamet. Det er utrolig viktig å ta vare på den kunnskapen de har, avslutter Jan Frode Nornes

Tillit
Sportssjef Tore Andersen kan fortelle at da Fagermo forsvant, hadde vi allerede et meget komponent trenerteam og Jan Frode Nornes og resten av teamet fikk tillit til å trene Odd videre. Når Jan Frode Nornes ble ansatt som vår nye hovedtrener, sa vi allerede da at Martin Reier er en vi ønsker å satse videre på. Reier er ikke bare en trener, men også en spillerutvikler og har mye av æren for at unge fotballspillere kommer over på seniorspill på en meget god måte. Vi er veldig glad for at Reier er med oss videre. Det at han har fått en lengre kontrakt enn hovedtreneren, viser at vi er villige til å satse på unge fotballtrenere som vil være med oss videre med den profilen vi har i Odd, som er å bygge opp unge fotballspillere. 

Reier kan fortelle at oppgavene hans fremover nå blir å jobbe mye med analyse, spillerutvikling og mye oppfølging av hver enkelt spiller.
-Ja, det stemmer. Så vil jeg gjerne si at jeg trives utrolig godt å bo her i Skien. Nå har samboeren min og jeg kjøpt oss hus og fått en sønn, så nå ser vi frem til å bli her en stund, sier en fornøyd Martin Reier.

Annonse fra Eliteserien: