Forlenger med Odd

Mikael Norø Ingebrigtsen har i dag forlenget kontrakten sin med Odd gjeldende ut 2024.

Annonse:

Ingebrigtsen kom til Odd mars i år og fikk sin debut for Odd mot sin gamle klubb Tromsø 3. april 2022. I dag forlenger han kontrakten sin gjeldende ut 2024.

Hovedpersonen selv er svært fornøyd med at han har forlenget sin kontrakt med Odd.
-Ja, jeg er veldig fornøyd. Det er dette vi har jobbet for og det er i Odd jeg kan utvikle meg til å bli en mye bedre fotballspiller. Jeg synes det er interessant det som foregår i Odd nå og det har jeg lyst til å være en del av.

Ingebrigtsen synes tiden han har vært i Odd frem til nå, har vært fin.
-Jeg har blitt tatt veldig godt imot av alle her i klubben. Prestasjonsmessig skulle jeg personlig ønske jeg hadde hatt litt flere målpoeng og vært litt mer stabil på den fronten Samtidig vet jeg at dette vil komme, så det er noe jeg ikke stresser med. Nå skal vi bare fortsette å spille offensiv Odd-fotball og vi er inne i en god periode, så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen, sier en fornøyd Ingebrigtsen.

Hovedtrener Paco er også fornøyd med at Ingebrigtsen velger å fortsette i Odd.
-Jeg må innrømme at det har vært mitt ønske. Hvis vi spoler litt tilbake, begynte historien til Mikael i Odd med at han ringte meg tidlig i februar og sa at han ønsket å komme hit. Han fikk ikke forlengelse i Tromsø og ønsket å være en del av den fotballen vi spiller i Odd. Mikael fikk komme til Odd på prøvespill og var faktisk på prøvespill en hel måned før han fikk kontrakt. Vi ble ganske fort overbevist over fotballspilleren Mikael og hans ferdigheter, men grunnen til at vi holdt litt igjen var for å se på det fysiske, for han har hatt sine utfordringer med skader de siste årene.

Sto i det

Paco forteller videre at Mikael sto i det og trente hver eneste økt.
-Nå ser vi alle at han holder i 90 minutter og han gjør det med full intensitet. Kroppen hans har respondert utrolig godt. Nå har vi fått sett fotballspilleren Mikael, men også toppidrettsutøveren Mikael som har trent seg opp til å være klar til å spille fulle kamper i Eliteserien. Dette er mye av grunnen til at vi nå velger å forlenge med Mikael Ingebrigtsen. Den siste måneden har han også vært utrolig viktig for oss. Han har scoret to mål i Grimstad da han tok oss videre i cupen, han har hatt målgivende mot Sarpsborg 08 da vi slå de her hjemme, han var sentral mot Aalesund borte, hadde et godt innhopp mot Jerv og han var utrolig god i siste kampen borte mot Sandefjord. Så nå er jeg svært glad for at Mikael fortsatt blir med på denne reisen, avslutter Paco.  

Annonse fra Eliteserien: