Forlenger med Odd

Materialforvalter Nils Thomas Strømdal(50) forlenger kontrakten sin med Odd.

Annonse:

Nils Thomas Strømdal overtok som materialforvalter etter Svein Inge Nikolaisen januar 2018. I dag ble det klart at Strømdal forlenger kontrakten sin gjeldende ut 2023. 

-Jeg har jobbet som frivillig i Odd siden jeg var 16 år og er utrolig glad i klubben. Odd har vært og er en stor del av livet mitt, så det at jeg får lov til å fortsette som materialforvalter er jeg veldig glad for. Jeg stortrives i jobben min, sier Strømdal

Sportssjef Tore Andersen kan fortelle, på vegne av klubben, at Nils Thomas har gjort en utmerket jobb siden han overtok etter Nikolaisen, 
-Strømdal er en meget god og stabil materialforvalter og lagleder.  Spillerne og troppen er glad i Nils Thomas og han går godt inn i miljøet. Han blir på mange måter et bindeledd før og etter trening. Spillerne og vi andre i støtteapparatet tilbringer mye tid med og rundt Nils Thomas og han er alltid positiv og svarer alltid ja. Det er en glede for oss og klubben at han ønsker å være med videre. 

Strømdal har et eget kaffehjørne ved garderoben som spillerne tilbringer mye tid før og etter trening.
-Ja, det stemmer. Det var vel Nordkvelle som sa det at det ikke var så farlig om klærne er litt våte og ikke helt i orden, men kaffen, den må være på plass, ler Nils Thomas. 

Jeg synes det er viktig å ta godt vare på spillerne. Egentlig skal jeg være ganske usynlig og ting skal på en måte bare være klart når spillere og trenere kommer på jobb. Jeg prøver å se når gutta trenger en klapp på skuldra, og vi blir en veldig sammensveiset gjeng. Når Steffen Hagen kommer etter Vålerenga-kampen og gir meg en stor klem, da skjønner du at du er en del av gjengen, avslutter Strømdal. 

Jan Frode Nornes er strålende fornøyd med at materialforvalteren fortsetter,
-Det er veldig hyggelig og gledelig at han forlenger. Nils Thomas er en fantastisk gutt som gjør en bra jobb som materialforvalter. Det er en utrolig viktig jobb og han blir på en måte hjerte i klubben på sport. Strømdal har høy arbeidsmoral og er verdens snilleste gutt. Han er perfekt til denne jobben. Jeg trudde jeg hadde mange år her, men jeg rekker jo kun Nils Thomas til anklene når det gjelder år i klubben. Han har jo vært frivillig her i hundre år og det er ikke bare i han det renner sort og hvitt blod i årene, men hele slekta hans, smiler Jan Frode Nornes 

Avslutningsvis sier Nornes at Nils Thomas videreformidler arven etter Odd-legendene Bjørn Paulsen og Svein Inge Nikolasen på en glimrende måte.

 

Annonse fra Eliteserien: