Første treningskamp i Spania

Serielederen fra Luxembourg, UT Petange står på motsatt halvdel da Odd skal spille sin første treningskamp på La Manga.

Jan Frode Nornes og resten av trenerteamet har tatt ut sitt første lag. Med unntak av seks spillere har de en god og bred stall, og alle skal få spille i treningsleirens første kamp. Det er alltid vanskelig å vite hva man kan forvente i sesongens andre kamp, men Nornes er klar på hva han vil si.

- Jeg håper at guttene responderer på det at vi skal ha litt galskap og intensitet i spillet vårt. Samtidig håper jeg vi ser et lag som ligner på seg selv. Alle får spilletid, noe som er svært verdifullt for hele troppen, forteller Nornes på telefon fra La Manga.

Serieledere i hjemlandet
Union Titus Petange er serieledere i Luxembourg, men det er likevel svært vanskelig å vite hva man kan forvente av motstanden. De står med 10-2-1 på de 13 første kampene i ligaen denne sesongen, og er inne i en god periode med fire seiere på de fem siste. Heller ikke trenerteamet er helt sikre på hva som venter.

- Vi har sett litt på dem, men vi har bestemt at mesteparten av fokuset skal ligge på oss selv her. Jeg vet at de topper ligaen hjemme, men det er veldig vanskelig å vite noe om nivået på de vi møter her, sier Nornes. 

Ingen endringer
Mannen med ansvaret har meldt at det ikke kommer noen endringer, og at fokuset skal være på intensiteten i spillet. Som han selv kaller det så blir det fortsatt «Odd-fotball», og det blir selvfølgelig 4-3-3 også.

Følgende starter:

Sondre Rossbach

Kevin Egell-Johnsen

Odin Bjørtuft

Bjørn Mæland

Birk Risa

Markus Kaasa

Vebjørn Hoff

Fredrik Nordkvelle

Marius Bustgaard Larsen

Tobias Lauritsen

Kachi

Vi kan forvente å se flere bytter, og de fleste kommer kun til å spille 45 minutter. Ellers kan trenerteamet fortelle om at været i Spania er fantastisk, og at forholdene er ypperlig. Samtlige treningsøkter har vært gode, og energien virker å være ordentlig tilbake i gruppa. 

Annonse fra Eliteserien: