Markus Kaasa. Odd 2 - Vard Haugesund okt. -17

Fortsatt ubeseiret i 2018

Odd spilte 0-0 mot Haugesund i en treningskamp i LSK-hallen i dag. Odd hadde godt med sjanser til å vinne, og brant også et straffespark.

Annonse:

Det var en sjansefattig 1. omgang og det ble kun skapt noen halvsjanser i oppgjøret mellom lagene som skal møtes i seriepremieren på Skagerak Arena.

Plutselig dro formspilleren, Elba Rashani, seg elegant inn i feltet og ble lagt i bakken. Fredrik Nordkvelle tok straffesparket, men keeper reddet. Slike sjanser må settes om det skal bli topplassering i 2018!

Etter 34 minutter ble kanskje Markus Kaasa snytt for et straffespark da han driblet seg fint gjennom i feltet og ble lagt i kunstgresset, men dommeren vinket bare spillet videre.

Odd hadde mange fine tendenser langs høyrekanten der back Espen Ruud og kantspiller Bilal Njie har fått til noen gode kombinasjoner. På motsatt side har Elba Rashani nesten brutt gjennom et par ganger. Han har også hatt flere andre gode involveringer.

Torsdagens store nyhet, var at Sondre Rossbach ikke vil skrive ny Odd-kontrakt og ble dermed plassert på benken. Det betyr at Viljar Røsholt Myhra er burvokter i denne kampen.

Etter pause

Odd gjorde noen bytter i pausen. Steffen Hagen erstattet Vegard Bergan. Thomas Grøgaard tok plassen på høyreback for Espen Ruud. På midten kom Martin Broberg inn for Nordkvelle, som misset straffesparket rett før pause.

Fem minutter ut i 2. omgang var Elba Rashani svært nære da han ble spilt vakkert gjennom av Markus Kaasa. Kantspilleren fikk vippet ballen over keeper, men en forsvarsspiller ofret alt og reddet før ballen trillet over streken.

Etter 69 minutter var det Haugesunds innbytter, Kristoffer Velde, som fikk skyte helt fritt fra 17 meter, men, Viljar Røsholt Myhra, leverte en god redning.

Bruno Leite, som for noen år siden prøvespilte for Odd som Skeid-spiller, kom til en god mulighet da han dro av Vegard Bergan, men skuddet gikk i nettveggen etter 76 minutter.

Ellers så skjedde det lite. Odd hadde ballen mest, og unggutter som John Kitolano og Markus Kaasa viste seg nok en gang fram, men det ble aldri noen scoringer.

Neste kamp er mot Stabæk 16. februar kl. 1300 på Skagerak Arena!