Slutter, men fortsetter som arrangementssjef

Vår arrangements- og privatmarkedssjef skal tilbake til rektorjobben på Lunde Barneskole etter nyttår.

Annonse:

Line Refsdal ble ansatt i februar 2019 som arrangements- og privatmarkedssjef. Hun fikk permisjon fra sin jobb som rektor på Lunde Barneskole. Etter nyttår skal Refsdal tilbake til skolen, men hun fortsetter i en rolle i Odd. 

- Jeg har stortrives i jobben her i klubben, og jeg har vært heldig. Det er ikke mange som får en slik mulighet som det jeg har fått, og jeg tror jeg har bidratt på en positiv måte. Jeg satt meg høye mål da jeg startet opp, og føler vel at vi har fått til mye bra. Allerede i 2019 pekte publikumstallene oppover, og 2020 skulle det etter planen gått enda bedre. Så kom koronaen, og alt ble helt annerledes. Kun 200 tilskuere på kampene, og veldig spesielle tider for både fotballen og samfunnet for øvrig. Nå gleder jeg meg til å gå tilbake til rektorjobben, og at jeg  skal være med i klubben videre. sier Refsdal.

Refsdal er nemlig så glad i Odd at hun ønsker å fortsette i klubben, ved siden av rektorjobben. Hun fortsetter i rollen som arrangementssjef, og får ansvar for kampene på Skagerak Arena. Det gleder jeg meg til. Arrangementene våre (eliteseriekamper) er på mange måter høydepunktene i en fotballklubb, og jeg gleder meg veldig til å fortsette i den rollen. Når vi arrangerer kamper her, er det en fantastisk gjeng som står bak; frivillige, ansatte og alle de ulike aktørene vi samarbeider med. Det blir fint å fortsette å lede denne gjengen, avslutter Refsdal.

Einar Håndlykken er fornøyd med at arrangementssjefen fortsetter i klubben.

- Line er en stolt Odder som bidrar på mange måter. Alt det gode arbeidet som nå er lagt ned, vil jo fortsette med Line i den rollen, noe klubben setter stor pris på, avslutter Einar Håndlykken.

Annonse fra Eliteserien: