Hagen forlenger

Kapteinen vår har skrevet under på en kontrakt som binder han til klubben ut 2023.

Annonse:

Spillere kommer og går. Noen blir glemt mens andre blir til gode minner. Noen få blir legender. Steffen Hagen er en av dem

På matta er han kapteinen som alltid går i front. Taklingssterk, tøff i duellspillet og god til å dirigere forsvaret. Utenfor banen er han et forbilde og en rollemodell for alle unge fotballspillere

Sist søndag spilte Steffen Hagen sin 500. kamp for Odds Ballklubb. Det er 77 kamper mer enn noen andre spillere i klubbens historie. Trolig er det kun to spillere i norsk toppfotball som har flere kamper for en og samme klubb.

Steffen spilte sin første kamp for Odd i 2006. 16 år senere er han fortsatt en av de første som blir tatt ut når Paco velger laget sitt.

Tidligere denne uka skrev Steffen Hagen under en ny kontrakt med klubben. Kontrakten strekker seg ut 2023.

Sportssjef Morten Rønningen forteller på vegne av klubben at det er en gledens dag at Steffen Hagen forlenger enda en gang med klubben.
-Steffen er en viktig person både som spiller og som menneske. Vi er både stolte og glad over at Steffen velger å signere enda et år med oss. Han tilfører ekstraordinær erfaring til klubben og troppen, noe som er viktig og godt for de yngre spillerne som kommer opp i Odd. Han har bevist over tid at han holder et høyt sportslig nivå i kamper og på trening, derfor er en forlengelse svært gledelig.

Annonse fra Eliteserien: