Her er vår nye assistenttrener

Knut Rønningene(34) fra Siljan blir ny assistenttrener i Odd.

Annonse:

Telemarksmodellen leverer igjen, men denne gangen er det ikke en spiller som signerer en proffkontrakt. Knut Rønningene har frem til nå vært trener for vårt junior elitelag i Odd. Nå tar han steget opp på det høyeste nivået i klubben og i norsk fotball, og signerer en toårskontrakt som assistenttrener for vårt A-lag.

Sportsjef Tore Andersen er fornøyd med at Rønningene nå er på plass.
-Knut er en person som lenge har trent junior elite. Han er en dyktig trener som er klar for nye utfordringer. Det er flott at vi kan rekruttere fra egne rekker, det viser at det er mulig å komme seg opp og frem som trener hvis man går Odd-skolen. Vi ser nå frem til at Rønningene skal være med å videreutvikle laget og elitesatsingen her i Odd. 

Tillit og frihet
Hovedpersonen selv gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle. 
-Dette er noe jeg virkelig gleder meg mye til. Hele teamet rundt Odd er fantastisk. Det å kunne jobbe sammen med disse gutta, er noe jeg ser frem til. Jeg har jobbet 4 år som trener for junior elite. Det å få komme inn på A-laget nå, er en spennende og ny mulighet for meg. 

Knut Rønningene startet sin karriere i NFF Telemark for mange år siden sammen med Erik Holtan. Derfra har han gått hele løypa, inn via Telemark Toppidrett Gymnas (TTG) og så videre til Odd. 
-Jeg må virkelig få skryte av de stedene jeg har vært. Her har jeg jobbet med folk som er eldre enn meg og høstet mye kunnskap og verdier fra de. Jeg har fått jobbe med det jeg har hatt trua på og de har gitt meg mye tillit og frihet.

Ny assistent
Hovedtrener Jan Frode Nornes gleder seg til å få Rønningene med på laget. 
-Først vil jeg takke Morten Rønningen for den fantastiske jobben han har gjort i rollen som assistenttrener i 2020. Da jeg fikk hovedtreneransvaret i Odd var jeg og teamet helt avhengig av å få med Morten Rønningen som assistent. Han er selvet limet i Odd. Rønningen har hele tiden hatt ønske om å gå tilbake til utviklingsavdelingen som utviklingsleder, derfor har vi jaktet på en ny assistent. 

Nornes kan fortelle at Knut Rønningene var et navn som kom tidlig opp på bordet som aktuell til å ta over jobben som assistenttrener.
-Jeg er veldig glad for at navnet til Knut kom opp tidlig. Han er en vi kjenner godt som tidligere spiller og trener for junior elite. Rønningene er helt klart kvalifisert til denne jobben, og ikke minst er han en lokal gutt som har gått skolen i klubben her. Vi ble veldig glad for at han ønsket å takke ja til denne jobben. Knut har fått bra trenererfaring, han er ung, sulten og veldig ambisiøs. Så Knut kommer til å være et godt supplement til teamet vårt. 

Til slutt vil jeg si at det er utrolig gøy og ikke minst et godt signal at vi også kan utdanne trenere i klubben. Det viser at vi har blitt gode på trenerutvikling også, avslutter Nornes.

Annonse fra Eliteserien: