Her ser du oppkjøringen 2018

Vi har nå lansert vår egen digitale strømmetjeneste Gullpila. Her vil du blant annet få se alle treningskampene til Odd.

Når A-laget har vært på treningsleir på La-Manga, har vi jobbet hardt med å lansere vår egen digitale strømmetjeneste, Gullpila! Gullpila er utviklet sammen med våre gode venner i Snowball. Du kan allerede nå gå inn på www.gullpila.no for å bli bedre kjent med den nye tjenesten.

Registrer deg nå!

Hva er Gullpila?

www.gullpila.no kan du se alle treningskampene til Odd live. Den første treningskampen som vises live på Gullpila er kampen som spilles 9. februar mot Haugesund i Lillestrømhallen kl 13.00. 

Det er ikke bare treningskampene du vil kunne se på Gullpila. Vi kommer også til å lage masse underholdning! Vi skal ha et eget livestudio på Skagerak Arena på alle bortekampene til Odd i Eliteserien. Her kan du sammen med oss, diskutere kampen underveis. 

Vi kommer også til å lansere den digitale fotballskolen. Her skal vi lære deg hvordan du kan bli en bedre fotballspiller, hvordan man trener sammen som et lag, og bor den en keeper i deg, så kan du også lære en hel del fra vår egen keeperskole!

Merk: Dette er noe som vil ta tid å bygge opp, men vi vil hele tiden holde deg som er medlem av Gullpila, løpende oppdatert på når vi lanserer nye ting til den digitale fotballskolen.

Dette kan du se på Gullpila i 2018

Duellen: Her skal Randulle utfordre tre personer til å teste ut hvem som er best på å duellere i fotball.

"Hjemme hos reportasje": Hva gjør spillerne på fritiden sin? Og hva gjør de når de møtes utenfor banen? Dette skal vi finne ut av i "Hjemme hos" reportasjen. 

Randulle skal bli proff: Kan Randulle bli en proff fotballspiller? Vi tester ut dette i løpet av 2018.
 
Du vil også kunne få se intervjuer med spillere, trenere og andre som er interessert i fotball og Odd.

I første omgang vil vi nå ha fokus på treningskampene. Alt innhold vil komme fortløpende i løpet av 2018, og vi vil holde deg oppdatert så fort vi legger ut nytt innhold. 

Hva koster et medlemsskap på Gullpila? 

For å bli medlem av Gullpila må man tegnet et abonnement. Man kan velge mellom et månedsabonnement til kr 59,- eller et årsabonnement til 599,-.

Er det noe du lurer på angående Gullpila, eller ønsker å gi oss en tilbakemelding? Send en mail til [email protected]. Vi ønsker å høre fra deg.

Vi håper du vil like vår nye tjeneste.  

Annonse fra Eliteserien: