Hovedkamp og brødreduell på Falkum!

Viking kommer på besøk.

Annonse:

Det tette kampprogammet fortsetter. Vi er videre i cupen og møter Sandnes Ulf neste uke, men først skal vi bryne oss på naboen. Førstkommende søndag kommer nemlig Viking på besøk.

Fjorårets gullkandidat var nære å ryke i cupen på onsdag, men Salvesen reddet Viking med en straffescoring like før slutt. Siddisene har hatt en helt ok start på sesongen og står med fem poeng etter fire spilte kamper.

De fleste husker kanskje fjoråret da Viking kom mannsterke med 929 mann på bortefeltet i Skien. Vi forventer mindre trøkk fra gjengen fra Stavanger i år, men håper at en god del tar turen for å skape en flott ramme på Falkum.

Kampene mot Viking er ofte jevnspilt. De jaget gull og kom som store favoritter i fjor, men fikk kun med seg et poeng fra Skien den gang. Vi må faktisk helt tilbake til 2017 for å finne sist vi tapte på hjemmebane mot Viking.

De fem siste møtene på Falkum har endt slik:

2023: Odd - Viking 1-1 (Selvmål)
2022: Odd - Viking 2-1 (Ingebrigtsen, Jevtovic)
2021: Odd - Viking 3-2 (Kaasa, Bakenga x2)
2020: Odd - Viking 3-0 (Bakenga x2, Kitolano)
2019: Odd - Viking 1-0 (Kaasa)

Tobias Svendsen har storspilt de første kampene i 2024 og søndagens kamp betyr nok litt ekstra for Svendsen. På motsatt banehalvdel står nemlig storebror (og tidligere Odd-spiller) Sander Svendsen. De to møtes til brødreduell!

Vi ønsker at flest mulig tar turen og bidrar til å skape en flott ramme rundt søndagens kamp.
Kjøp billett her!

Vi spiller hovedkamp på søndag så kampstart er dermed 19:15.

1894 pub åpner 15.00
Fanzone starter 17.00

Husk skjerf!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: