Hvor er flaksen min a!?

Både Randulle og FifaXero var tydelig frustrerte etter spilldag nummer to i Eserien onsdag.

Med 1 poeng fra første spilldag, håpet gutta på 6 poeng i dag. Og de var ikke langt unna. Thomas Henningsen hadde både Sarpsborg og Viking i kne, men marginer i mot sørget for kun uavgjort i begge kampene.
Det ble kanskje litt for mange nynorske gloser i hodet da, sa 17åringen fra Leknes etter kampene. Det er dårlig av meg. Jeg burde gjort det bedre, men samtidig er det marginer. Jeg har to stangskudd, og han to sjanser. Så scorer han på begge sjansene, sa Henningsen axa FifaXero etter kampen mot Viking.

Randulles utbrudd kom på 1-1 mot Eemeli Simpanen (Tromsø). Alene mot keeper forsøker han å lobbe.
Det er det ene fornuftige i hodet mitt akkurat da, sier Randulle til Odd.no

Randulle lå dårlig an etter 75 minutter i første kamp med 0-3. Men 2 raske mål, blant annet serierundens beste, gjorde at stillingen var 2-3 før siste kamp. I andre kamp, på stillingen 1-1, var finnen tydelig nervøs, men det gikk ikke Odds vei. Til sist vant finnen 3-1, med 6-3 sammenlagt.

2 poeng
Blir Odd nummer 1 eller 2, så venter finalespill. Det kan bli tøft etter 2 runder, men ikke umulig. Før siste spillomgang er Tromsø videre med sine 15 poeng. Sarpsborg 08 har 8, mens Viking har 7. Odd innkasserte 2 poeng etter dagens kamp.

Slår Odd Viking og Sarpsborg i neste kamprunde, får de 9 poeng. Hvis Tromsø vinner alle kampene og Sarpsborg 08, og Viking spiller uavgjort, vil målforskjell avgjøre Odds skjebne. Uavgjort for Viking og Sarpsborg 08 og uavgjort for Odd mot Tromsø vil sende Odd videre.
Å kun få to poeng i dag er frustrerende, samtykker både Randulle og FifaXero.

Det spilles Fixed 85 i gruppespillet, som betyr at “hvemsomhelst” og Messi er like gode, mens det spilles FUT i finaleomgangene. Der kan du kombinere laget ditt med hvem du måtte ønske. Sluttspillet er 25. – 26. mai.

Følg med på Odd.no fremover for mer informasjon om Odds E-sportlag.

PS! Fikk du ikke med deg dagens kamper kan du se de i reprise på Dplay eller med ukesarkivet på Eurosport.

Annonse fra Eliteserien: