Sesongkort 2020

Kjøp sesongkort for sesongen 2020 nå og få 15 kamper til prisen av 10.

Annonse:

Odds Ballklubb har inngått avtale med ny billettleverandør, TicketCo. I den forbindelse vil du nå ha mulighet til å få sesongkortet ditt rett på din mobiltelefon. Du har fortsatt mulighet til å kjøpe et fysisk sesongkort mot et gebyr på kr.150,-.

ALL INFORMASJON OM KJØP AV SESONGKORT FINNER DU HER

Slik fornyer du sesongkortet ditt digitalt

  1. Dersom du har hatt sesongkort i 2019 vil du i løpet av de nærmeste dagene motta SMS og/eller e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse.
  2. Klikk på lenken du mottar og følg de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt.

Mottar du ikke e-post eller SMS innen søndag 08.12, ta kontakt på [email protected] så hjelper vi deg.

ER DU NY KUNDE KAN DU KJØPE DITT SESONGKORT HER

Har du ikke hatt sesongkort for sesongen 2019, men ønsker å kjøpe sesongkort for sesongen 2020, har du allerede nå mulighet til å sikre deg sesongkort til best pris på seter som ikke er resevert. Fra og med 06.01.2020 åpnes alle reserverte seter som ikke har blitt fornyet i gjenkjøpsperioden. 

Ønsker du fysisk sesongkort?

Plastkort kan kjøpes mot et tillegsgebyr på kr.150,- hos Falkum Sport på Skagerak Arena i deres åpningstider eller så må du huke av for dette under kjøpsprosessen på nett. Plastkortene vil ta noe tid å produsere. Mer informasjon om avhenting vil komme når disse er produsert. Du vil motta en e-post eller SMS når ditt sesongkort er klart til henting

Dersom du ønsker fysisk sesongkort, kan du altså ikke kjøpe dette riktig ennå, heller ikke ved oppmøte hos Falkum Sport. Vi legger ut informasjon på hjemmesiden og i sosiale medier om når det er mulig å avhente bestilte fysiske sesongkort og om når det er mulig å kjøpe fysisk sesongkort i Falkum Sport.

Fordeler med sesongkort

  • 15 eliteseriekamper på Skagerak Arena til prisen av 10 
  • Alle hjemmekamper i NM frem til 4.runde.
  • Alle hjemmekampene til Odd2 som spilles i PostNord ligaen.
  • Alle treningskampene til Odd og Odd2.
  • Forkjøpsrett på alle kamper Odd spiller for øvrig. Inkludert eventuell cupfinale
  • Forkjøpsrett på sesongkort for sesongen 2021
  • Eksklusive lojalitetstilbud gjennom sesongen, som sendes direkte til din registrerte e-postadresse.

Nytt av året, er at du nå kan kjøpe sesongkort på Bakrommet. På bakrommet kan du få deg en matbit og kaffe før kamp, og kjøpe et utvalg drikkevarer. Et sesongkort med det lille ekstra for den som ønsker enda mer!

Oddrane bytter tribune fra O`Learystribunen til Dominostribunen. Dersom du har hatt sesongkort på Oddrane(I2, J2 og K2) vil du automatisk få tilbud om kjøp av sesongkort på det nye Oddrane feltet på Dominostribunen.

Informasjon om frikort for sesongen 2020 vil komme senere.

Annonse fra Eliteserien: