NTB_6L-11uX-h_o

Intens kamp i Skien

Vi stilte med følgende lag fra start:
Klausen, Ruud, Ivancevic, Miettinen, Baccay, Jørgensen, Hussain, Svendsen, Bang-Kittilsen, Tewelde og Njie.

Vi fikk verst tenkelige start på kampen når både Baccay og Ruud må byttes ut tidlig. Inn kom de lokale ungguttene Glenna Andersen og Skjeldal.

Viking tok ledelsen ved Harald Nilsen Tangen, etter et innlegg fra høyrekanten. Dette tidlige målet satt imidlertid ikke Odd ut av spill; tvert imot svarte hjemmelaget med å ta full kontroll over spillet.

Tobias Svendsen ble kveldens mann for Odd med to flotte mål. Det første kom etter en assist fra Etzaz Hussain, og det andre etter et raskt og smart frispark fra Samuel Skjeldal. Disse målene snudde kampen og ga Odd en velfortjent ledelse til pause.

Mot slutten av kampen utlignet og tok Viking ledelsen med mål fra Peter Christiansen og Zlatko Tripic. Disse scoringene kom i en periode hvor Viking presset på.

I kampens aller siste øyeblikk, og når alt så ut til å vippe Vikings vei, steg Mikael Norø Ingebrigtsen frem. Et flott samspill med Filip Jørgensen endte med at Ingebrigtsen på spektakulært klinket ballen i krysset, og sikret dermed 3-3.

Selv om Mihajlo Ivancevic fikk sitt andre gule kort og ble sendt av banen, stod Odd imot Vikings forsøk på å kapre alle poengene i de siste nervepirrende minuttene.

Kampen endte 3-3 og vi ser nå frem til neste hjemmekamp som allerede er førstkommende søndag kl. 17.00, da er det Fredrikstad som kommer på besøk