Jevtovic valgte Stridsklev

I samarbeid med SpareBank 1 Sørøst-Norge ble Milan Jevtovic stemt frem som månedens spiller for mai.

Annonse:

Han får da muligheten til å dele ut en sum til et spesifikt formål til en breddeklubb i Telemark. Han har valgt ut Stridsklev IL.

-Jeg har valgt å gi en sum penger til Stridsklev fordi der spiller David som er sønnen til en fantastisk familie som kommer fra Serbia, som har tatt meg utrolig godt imot etter at jeg kom til Norge og signerte for Odd. Så dette betyr mye for meg også, sier Milan. 

David med familie og Christian Rise, trener for G11 på Stridsklev, møtte opp på Skagerak Arena for å motta sjekken fra SpareBank 1 Sørøst-Norge.

Milan Jevtovic sammen med David
Milan Jevtovic sammen med David

-Jeg ble utrolig glad og overrasket da Milan Jevtovic valgte ut oss som klubb til å motta denne summen. Denne summen skal vi bruke på barnefotballen i Stridsklev da det er mye forskjellig utstyr vi trenger, så dette kom godt med, sier en fornøyd trener som ønsker å rette en stor takk til Milan og banken.

Odd inviterer også hele laget til David på en valgfri kamp på Skagerak Arena. Vi gleder oss til å se hele Stridsklev gutter 11 år heie på Milan og Odd. 

 

Månedens spiller for juni
Nå kan du bli med å stemme frem månedens spiller for Juni. Odd har kun spilt to kamper i juni

Odd-Molde (1-2)

Vålerenga- Odd (1-0)

Det er du som bestemmer hvem som skal bli månedens spiller. Man kan stemme blant alle spillerne som har fått spilletid i Eliteserien i juni. Du kan stemme på din favoritt frem til onsdag 6.juli klokken 20.00. Alle som stemmer er med i trekningen av et Odd-skjerf.

Trykk her for å stemme på månedens spiller

 

Annonse fra Eliteserien: