Kaasa forlenger

I dag ble det klart at Heistadgutten Markus Kaasa (23) forlenger kontrakten med Odd.

Annonse:

Markus Kaasa, som har spilt 66 kamper for Odd, har i dag forlenget kontrakten sin gjeldende ut 2024. Kaasa kom til Odd fra klubben Hei i 2013 og fikk sin debut i Eliteserien hjemme mot Stabæk 5. november 2017.

-Jeg har stor tro på dette prosjektet vi holder på med i Odd nå, og slik laget presterer om dagen, har mye å si for at jeg ønsker å bli med videre. Personlig så har det løsnet veldig etter trenerbyttet, så jeg ser ikke noen grunn til å ikke fortsette utviklingen min videre her i Odd. Jeg må også si at jeg er veldig takknemlig for den tilliten Nornes har gitt meg. Måten vi spiller fotball på under Nornes, får fram styrkene mine enda bedre, sier Markus Kaasa. 

Sportssjef Tore Andersen kan på vegne av klubben fortelle at Odd er svært fornøyd med at Kaasa blir med videre.
-Kaasa har vært med en stund og har spilt mange kamper for A-laget i år. Han har virkelig tatt steg. Vi ønsket å ha han med videre på langtidskontrakt, slik flere av de andre spillerne våre har gjort. Derfor er vi svært glade for at vi klarte å forlenge allerede nå. Nå gleder vi oss over at Kaasa blir med oss videre, hvis han da ikke plutselig tar steget ut i den store fotballverden, avslutter Andersen.  

Telemarksmodellen
Markus Kaasa er et produkt av Telemarksmodellen og det gleder hovedtrener Jan Frode Nornes at Kaasa nå skriver langtidskontrakt med klubben.
-Dette er veldig gode nyheter. Kaasa er et stort talent og han har virkelig tatt nye steg i år. Det er som jeg har sagt hele tiden, at når våre talenter skriver langtidskontrakter med klubben, gir dette gode signaler eksternt og internt. Jeg er sikker på at Kaasa kommer til å fortsette og utvikle seg og ta nye steg i Odd, sier Jan Frode Nornes.

 

Annonse fra Eliteserien: