Kampropet

Det er tid for hyllest. Les mer om hvem Framovermannen øser ut sin kjærlighet til her!

Annonse:

Halvspilt sesong. Johansen runder sitt første halvår i sjefsstolen. Legenden over alle legender runder 500 kamper og feirer med å skrive på nok en kontrakt med verdens vakreste klubb. I tillegg har vi nylig takket av én utenlandsproff, og den neste står for tur når «selveste» Rosenborg gjester Skagerak arena. Mye å ta tak i! Puss lesebrillene og heng på!

Steffen Hagen. Gødd være. Det skal innrømmes at øyebryna løfta seg til godt over panneluggen da det ble erklært at en guttunge fra Sørlandet skulle bli den neste «kapptein» på ei litt lekk Oddeskute etter at han gjorde Skiensgutt av seg i 2006. Siden da har han spelt 500 kampær og vært bankers på laget (med unntak av 2008-sesongen hvor Fagermo forgjevesprøvde å gjøre benkesliter av han). Midtstoppere i Odd kommer og går, men Steffen Hagen består. Se bare her:Nilsson, Borchers, Hansén, Rambekk, Fevang, Gunnarsson, L.K. Eriksen, Semb, Bergan, Bjørtuft, Nordvik og Owusu harhan hatt ved siden av seg i forsvaret. I tillegg har det vært noen sidesprang med omskolerte midtbaneankere. Steffen Hagen har hatt mer enn en hel 11`er som kollegaer der bakgjennom tida i Odd. Han rekker sikkert noen te! Oppi alt dette har han klart å levere stabilt på skyhøyt nivå. Knapt et eneste kort. Og lenge uten skadefravær. Han har «overlevd» 5-6 hovedtrenerær og er still going strong! Det står enorm respekt av det Steffen Hagen har levert som Odd-speller, og han fortjener all den heder og ære han kan få denne lørdagskvelden. Grunn nok til å møte opp på kamp bare det, si!

Framovermannen vil også trekke frem Tobias Lauritsen. Uheldig med skader. Lite tillit i perioder. Sjanser brent og dueller tapt. Men gutten har slått tilbake igjen og igjen. I år har han fremstått mer komplett enn noen gang. Sparta Rotterdam har gjort et kupp i undertegnedes øyne (det som meldas her pleier å gå for fasit)! Tobias kan du måke langt på, du kan spelle på`n feilvendt, slå bananinnlegg på bakre eller tre han gjennom på små flater: Det luktær mer og mer mål av han for hver kamp. Lykke te i Nederland, Tobias!

Siste ord går til yngstebror Kitolano. «Alle» hadde hørt om guttungen fra Gulset lenge før han sto og frøys, med håret til alle kanter i høstkulda, og venta på å komme inn på overtid mot RBK 26.november 2017 for å bli en av historiens yngste debutanter. Han rakk aldri det, men siden da har han etablert seg som midtbanemotor nummer 1 og har lenge vært omtalt som selve «gullkalven» i en klubb som har fostra fotballtalenter på løpende bånd. Josh kan beinfly begge veiær, er ikke redd for noen og er et sant helvete å spelle mot. Neri Nederland veit dem å sette pris på sånt, og gikta melder krystallklart at Josh Kitolano blir en hit i Æresdivisjonen.Kom og se`n mens du kan!

Snakkas på kamp! 

PS: De derre surrehuene av et bortelag vies ikke et kløyva ord.Orkæke. For mye rør der oppe. Vi tar`em!

FRAMOVER!

Annonse fra Eliteserien: