Kampropet

Blir det parademarsj eller gapestokk 17.mai?

Annonse:

Framovermannen har kvessa pennen i forbindelse med fotballens såkalte festdag, 16.mai, og vedkjenner seg både «bevring» og «sitring» i vitale organer før Odd-guttas møte med FK Haugesund. Etter en kanonstart på sesongen med forrykende FRAMOVER-fotball, har det virkelig lugga i de siste kampene. Selv de mest optimistiske supportere som kjente eimen av ei Odd-skute på vei til himmels allerede ved påsketider, har blitt jekka kraftig ned etter tre strake tap, seks mål i trynet og et magert antall sjanser skapt framover…

Det kunne alltids vært verre, sa kjerringa. Se på dagens motstander FKH, for eksempel: De innleda sesongen med FEM strake tap og 13 (TRETTEN!) mål gærne veien! Sånt lar seg høre med en temmelig stusselig 15.plass på tabellen, og EN lusen trepoenger i bagen. I forhold kan vi Odderær breske vårs med en poengfangst DOBBELT så stor, og en hel plassering lenger opp på tavla. Det er alltid en trøst at noen har det verre. Det er viktig å kunne se det positive i andres elendighet. Eller som den gamle skiftleder`n på arbe alltid sa: Når en står te halsen i dritt, gjelder det å ikke henge med hue!

17.mai i Skien er noe av det vakraste Framovermannen veit om. Pønta gater, pølser på Perry som svømmer i stekt løk, og et glass halvdovent brygg på en vond cafe-krakk i by`n. Skoletog og borgertog bivånes fra fast plass i Duestien (rett ved søppelcontainer`n bak Joker). I medbragt campingstol sittern klar til både å applaudere og hytte mot det som kommer rekans forbi. Fra det hold kommer kun klar tale, med ekspress fra ei velbrukt lever. 16.mai kalles fotballens festdag. Spellær Odd ballen framover (og springer etter) mange nok ganger mot Haugesund, blir i hvert fall borgertoget ingen gapestokk.

Fyll kamferpåsan, kjem håret og kom deg på stadion 16.mai! Det kjennes på gikta at Odd-gutta vil begeistre. Og den gikta slår aldri feil. Så forbanna vondt erre!

Snakkas på stadion!

FRAMOVER!

Annonse fra Eliteserien: