Kampropet

Endelig eliteseriefotball igjen! Les hva Framovermannen har på hjertet før oppgjøret mot Molde!

Annonse:

Søndag kommer hele Norges handlepåsa, Molde, på besøk til Skien! Klubben som foretrekker ferdig produkt framfor å lage sjæl. Eks-oddere er det som regel godt med når «storklubbene» kommer på besøk: Molde har nå de gamle Odd-favorittene Birk Risa, Rafik Zekhnini og Markus Kaasa på laget, noe som om ikke annet vitner om en viss sans for kvalitet der oppe. Det fulgte nok en grei «oppjustering av betingelser» i kontraktene da de ikledte seg blått, sammenlignet med tilstanden i Skien. Slik er gamet.Framovermannen er riktignok av den gamle skolen, og skifta aldri arbesgiver, selv når Trio frista med noe annet enn eplemost i julegratiale for en arbeskar med greie på faget.

I Odd har det som kjent vært en sesong breddfull av håp ogfremtidstro, i alle fall frem til 80 minutter av oppgjøret på Aker Stadion mellom Molde og Odd i cupen 13.mars i år. Det var kampen da «nye» Odd så ut til å sjokkere hele fotball-Norge. Og FOR en kamp det var! Sjeldent har undertegnedevært stoltere av å være Oddær, selv om det gikk lukt til helsike i ekstraomgangene.

Siden da har det vært mye bra spell, noen viktige trepoengereog et par selsomme hjemmekamper hvor en måtte frem med kuleramma for å holde styr på antall baklengs. Når en først skal bygge nytt og lage toppspellerne sine sjøl, må en vel tåle såpass.

Molde er et godt fotballag som behersker framoverspellet(hurtig angrepsspell med hovedvekt av beinflying og harde pasninger i retning motstanderens mål). For Odds del har det blitt skåra litt for lite mål, selv om detta vaset om «forventa skåringer» visstnok sier at Odd burde bøtta inn mål ut fra sjanser skapt. Framovermannen er mest opptatt av resultatet når dommeren blåser av kampen.

Du har garantert ikke noe bedre å gjøre på søndag enn å komme deg bort på Falkum og se Odd-gutta filleriste Molde, forhåpentligvis i mer enn en omgang. Gikta til Framovermannen har en treffprosent på godt over 50, og når det verker som nå betyr det klink H. Oppladinga her i gården blir tur rundt Hjellevannet, pølse i brød fem ganger på Perry og et beger kaldt brygg på Fortet. Kan det bli bedre?

Snakkas på kampen! Heia Odd!

-FRAMOVER!

Annonse fra Eliteserien: