Kapteinen forlenger

Til alle som er glade i Odd, Steffen Hagen forlenger kontrakten ut 2022.

Annonse:

Etter et langt skadeavbrekk har Steffen Hagen endelig kommet tilbake på banen, og igjen inntatt rollen som kaptein på laget. Samtalene om forlengelse av kontrakt mellom Steffen og Odd har vart en stund, og i dag er vi svært glade for at vi kan offentligjøre at Steffen Hagen tar ett år til som spiller i klubben.

Hovedpersonen selv er glad for at han har blitt enig med klubben om en forlengelse.
-Det har vært en tung sesong for min del, med skade, operasjon og opptrening etter operasjon. Jeg har vært usikker på om skaden skulle bli bra nok til å kunne spille fotball videre, men nå er jeg veldig glad for at kroppen fungerer og at jeg kan spille fotball igjen for fullt. Jeg er veldig motivert til å fullføre sesongen på en best mulig måte, og gi alt for laget og klubben også neste år.

Hovedtrener Jan Frode Nornes er svært glad for at kapteinen har forlenget kontrakten ut 2022.
-Steffen Hagen har klubbens DNA i seg og er en bærebjelke og leder både på og utenfor banen. Han er et forbilde og kultursetter for alle sammen. Måten Steffen har kommet tilbake på etter at han har vært gjennom en tøff periode er imponerende, og det viser hva han er lagd av. En gledens dag for alle som har hjertet sitt i Odd, sier Nornes

Sportsjef Tore Andersen forteller videre at det har vært jevnlige samtaler mellom kapteinen og klubben i hele år.
-Det er derfor ekstra gledelig at klubben og Steffen har kommet til enighet om å forlenge kontrakten ut 2022. Hagen betyr veldig mye for klubben både på og utenfor banen. Med hans lange erfaring i klubben på eliteserienivå betyr det mye å ha med kapteinen videre også i sesongen som kommer. Vi ser frem til å se Steffen Hagen på banen som den lederen han er, avslutter Andersen.

 

Annonse fra Eliteserien: