Keep Calm, Be Odd

Årets første treningsuke er gjennomført.

Annonse:

Årets første treningsuke i 2017 er gjennomført i Odd. Velkjente metoder for de gamle gutta, men noe nytt for de nyankomne. 

Man stiller ikke i ny klubb uforberedt!

— Torbjørn Agdestein

Det er knyttet forventninger til signeringene Broberg og Agdestein og begge melder om at de er i god rute før vintertreningen starter for alvor. "Jeg trente med Örebro fram til 22. desember, så det har ikke vært spesielt lang pause", sier Broberg, som syntes første økt gikk helt greit. Broberg presiserer også at han er meget fornøyd med valget av klubb, og at resten av laget har tatt ham i mot på en fin måte.

Torbjørn Agdestein er også klar for å bevise at han fortjener en plass i førsteelleveren og sier følgende: "Jeg er vant til å trene mye. Også i Haugesund har man vært flinke til å legge gode grunnlag, og jeg gjort en god innsats til nå i vinter. Man stiller ikke i ny klubb uforberedt!"

For Agdestein sitt vedkommende er ikke treningsmetodene den største overgangen, men snarere bytte av underlag. I Haugesund var oppkjøringen i stor grad på gress, men Torbjørn er klar på at det hele er en tilvenningssak i likhet med treningshverdagen ellers.

Fredrik Nordkvelle er også frisk og rask etter juleferien, og er klar til å løpe sine påkrevde mil i oppkjøringen. "Vi har ikke koseøvelser – alt har høy intensitet", sier Nordkvelle. Fredrik trekker også frem at trenerapparatet til enhver tid er godt forberedt til øktene, og at det ikke er noe slinger i valsen. Dette er avgjørende for å oppnå de beste resultatene over tid.


Annonse fra Eliteserien: