Klar for to nye år

Jan Frode Nornes forlenger kontrakten med Odd og fortsetter som hovedtrener til ut 2023.

Annonse:

Det er med stor glede vi kan meddele at Jan Frode Nornes forlenger kontrakten, en kontrakt som gjør han til hovedtrener ut 2023.

Klubben jobbet mye i fjor med å forlenge kontrakten med det øvrige teamet i Odd, og nå kan Sportsjef Tore Andersen fortelle at også kontrakten med hovedtrener er på plass. Etter ett år i stillingen som hovedtrener, var det et stort ønske fra klubben å forlenge med Nornes. 

Nornes selv var ikke i tvil om hva han ønsket.
-Jeg er veldig glad for at jeg har fått fornyet tillitt av klubben. Dette er verdens beste jobb og verdens beste arbeidsgiver. Det er også et signal på at klubben er fornøyd med den jobben jeg har gjort som hovedtrener.

 

Tore Andersen forteller videre at det ikke var vanskelig å komme til enighet med Nornes.
- Det er styret i klubben som ansetter hovedtreneren. Vi gjorde et forarbeid og presenterte dette på et styremøte. Her fikk vi mandat til å gå i forhandling med Nornes. Det var ikke vanskelig å komme til enighet. Nornes er en meget god person og en ekte Oddær som ønsker kun det beste for klubben og de rundt seg. Nå skal vi fortsette samarbeidet med Nornes, og bygge et lag for fremtiden. Sammen skal vi være med på å heve Odd i Eliteserien.  

Hele spillergruppa ønsket å ha med Jan Frode videre som hovedtrener, fortsetter sportssjefen..
-Det at absolutt alle spillerne i Odd ønsket å ha med Nornes videre, gjorde valget enkelt. Nornes er en trener som får med hele laget, både spillere, støtteapparatet og hele klubben. Uansett om du er spiller, frivillig, ansatt eller supporter, så er man en del av Odd. Når alle jobber sammen blir vi sterke. En trener som har det fokuset, gjør  at alle ønsker å dra i samme retning. Det betyr mye for en klubb som Odd, avslutter Andersen.

Nornes synes det første året som hovedtrener har vært utrolig lærerikt, spennende og et utviklingsår for både han og spillerne.
-Nå skal jeg fortsette å jobbe med laget og den gode kulturen vi har i Odd. Det at spillerne ønsket å ha meg med videre, setter jeg stor pris på. Det er viktig å ha støtte i gruppa og det er en tillitserklæring jeg tar med meg videre. Det blir en tøff jobb i tiden som ligger foran oss, men slik vil det alltid være for en fotballtrener, sier Nornes.

Styreleder Trond D. Haukvik meddeler at styret i Odds Ballklubb er svært glad for å ha forlenget avtalen med Jan Frode Nornes ut sesongen 2023. Han mener Jan Frode har gjort en fantastisk jobb i sitt første år som hovedtrener i Odd. I et krevende år har han stått i spissen for en svært positiv utvikling av spillergruppa og trenerteamet. Jan Frode er fotballfaglig sterk og en lagbygger av rang. Vi er trygge på at Jan Frode er rett mann til å lede klubben til videre sportslig utvikling og suksess, avslutter en fornøyd styreleder.

Annonse fra Eliteserien: