Klart for folkefest på Skagerak Arena!

Stadion fylles opp og gutta er klare til kamp!

Annonse:

Søndag tar vi i mot lillebror fra Trondheim og vi har gleden av å invitere til en skikkelig folkefest igjen! Kampen mot Rosenborg blir den best besøkte kampen på Falkum siden serieåpningen i 2017.

Tre kamper uten tap og null baklengs er status for gutta før vi går inn i runde 4. Telemarkingene har virkelig fått øyne opp mot Pacoball og kampen mot Sarpsborg 08 var et fyrverkeri i begge ender. 

Rosenborg og Odd står begge med 5 poeng etter tre runder og vi er spente på hva slags fotball Kjetil Rekdal kommer med til Skien. Forrige runde spilte Rosenborg uavgjort mot Sandefjord på hjemmebane, til publikums store frustrasjon.

Kampene mot Rosenborg er historisksett ganske tøffe og det har ofte ført til poengdeling de siste årene. Mange av dere har nok fjorårets to kamper friskt i minne. Odd spilte god fotball både på Lerkendal og her hjemme i Skien, men gikk skuffende nok på to tap. 

De siste fem kampene i Skien har endt slik:

2022: Odd - RBK 2-3 (Jørgensen, Stensrud)

2021: Odd - RBK 2-2 (Gilli, Lauritsen)

2020: Odd - RBK 2-1 (Lunding, Rashani)

2019: Odd - RBK 1-1 (Risa)

2018: Odd - RBK 1-1 (Selvmål)

Fjorårets kamp på Falkum ga oss også de fantastiske bildene av Abel Steneruds feiring, da han scoret sitt første eliteserie mål. Nå ser vi fremover til søndagens kamp!

Dette skjer på kampdag:
17:00.

Fanzone + starter. Les mer om Fanzone + her!
Puben i 4.etg åpner.
18.15
Øvrige innganger og kiosker åpner.
19.00
Broddløpet
19.15
Kampstart!
Etter kampen blir det Beats på stadion! Dette kan du lese mer om her!

Kjøp billetter til kampen her.

Vi ses på Stadion!
Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: