Klart Heddal IL fotball skal på kamp

I forbindelse med at Odd åpner Eliteserien 2019 med jubileumskamp mot Brann lørdag 30. mars kl. 15.30, har klubben invitert alle fylkets breddeklubber til å være med å dele denne dagen med oss.

Annonse:

Etter at dette ble presentert på NFFs kretsting, var Heddal IL raskt ute med å ta kontakt. Sondre, Olav og Jørgen fra Heddal G 11 var på kamp på Skagerak Arena i fjor høst, og lot ikke denne sjansen gå fra seg da tilbudet dukket opp. - Vi gleder oss kjempemasse og håper virkelig Odd vinner, sier guttene. Trener Christian Raupach satser på topp stemning på Skagerak Arena denne dagen, og håper på en fin dag på Skagerak Arena. Heddal IL Fotball har sikret seg rundt 50 billetter til kampen som de har fordelt ut til medlemmene sine. Entusiasmen er stor for Heddølene til å dra å se Odd på hjemmebane.
Vi setter stor pris på slike supportere og håper de tre gutta fra Heddal får rett i sin spådom om resultat av kampen. De er klar i sin tale, og satser på seier med minst to mål. 


Vil du være med å åpne Eliteserien og delta med ditt lag, så ta kontakt med Line Refsdal på mail [email protected] for å sikre deg billetter til kampen?

Annonse fra Eliteserien: