Klubbens prioritering av 200 plasser på kampene i Eliteserien

Her kan du lese om hvordan vi fordeler de 200 billettene til kampene våre.

Annonse:

Kun få dager før seriestart fikk vi vite at det var mulig å ta inn 200 tilskuere på kampene. På kort tid skulle vi da finne et system som både er rettferdig og som kan ivareta de strenge smittevernhensyn som er påkrevd i Eliteserien.

I vår klubb har vi en nærmest en lik fordeling av sesongkort blant privatkunder og i vårt partnernettverk. Vi har derfor bestemt at de 200 plassene skal fordeles blant begge disse gruppene. For oss i Odds Ballklubb er medlemmene en viktig del av klubben, og også den gruppen er med i trekningen av billetter til kampene. Den siste gruppa som er med i vår prioritering, er vår supportergruppe Oddrane. Oddrane fordeler selv sin kvote, og prioriterer syngende supportere, som er med på å lage god stemning på stadion. De er med på å "løfte" laget under kamp.

Det ble litt hastverksarbeid til å begynne med da vi skulle foreta en loddtrekning blant alle våre sesongkortinnehavere. Etter litt oppstartsvansker har vi nå funnet et system som ivaretar at ikke samme person blir trukket ut til flere kamper, men at vi forsøker å luke ut de som trekkes på nytt. Likevel er det slik at mange av våre sesongkortinnehavere har flere sesongkort knyttet til sitt navn og sin e-postadresse, noe som gjør dette litt komplisert for oss. Her er skjemaet du benytter for å melde deg på i trekningen. Det gjelder for alle kommende kamper. Fire dager før kamp trekker vi ut og sender e-post til de som plukkes ut til å se være publikum kommende kamp. Dersom du får flere e-poster, så betyr det at du har fått flere plasser enn deg selv, men du har kanskje oppgitt samme e-post på flere personer.

Dersom man har mange sesongkort på sitt navn, bør man jo kunne være med i trekningen for alle disse selv om ett kort er trukket ut en gang. Likevel må hver og en som møter på stadion kunne identifiseres med navn, e-post og telefonnummer. Dette er en del av det strenge smittevernsregime som vi må følge for å kunne ta inn 200 tilskuere.

Ideelt sett hadde alle hatt sitt unike kort som sto på sitt navn, og vi kunne da trukket ut en og en sesongkortinnehaver. Fordi mange har flere kort registert på sitt navn og sin e-post, har vi åpnet for at man kan søke for flere personer, men man må da legge inn hvem det er som skal benytte kortene. 

Vi håper at det snart åpnes for flere tilskuere, og at alle med sesongkort skal få mulighet til å se alle kamper. Inntil det håper vi på forståelse for at vi gjør vårt beste i en helt uvanlig situasjon.

Annonse fra Eliteserien: