Knallsterk uavgjort mot Kjelsås

Opprykksjagende Kjelsås fikk det tøffere enn forventet da Odd 2 var i det vrange hjørnet.

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Joakim Jahnsen, Eirik Asante, Sondre Aarestad, Marius Larsen, Markus Sjøstrøm, Markus Kaasa, Eivind Willumsen, Filip Gripsgård, Tobias Lauritsen, Bilal Njie

Mandag kveld spilte Odd 2 bortekamp i Oslo. Odds andrelag møtte opprykksjagende Kjelsås, som for alvor snuser på en plass i Obos-ligaen. Blåtrøyene fra nord-Oslo ligger på 2.plass i PostNord-ligaen avd. 2, rett bak Grorud. Det er kun ett lag som tar turen opp til det nest øverste nivået. Odd på sin side, er akkurat over streken. For ungguttene gjelder det å holde plassen.

I forrige kamp møtte Odd 2 serieleder, Grorud. Denne mandagskvelden var det 2.plassen, Kjelsås som stod for døren. Det skulle ikke bli en lett kamp for Odds unge og lovende, men Odds unggutter kjempet bra. Hjemmelaget startet friskt og styrte det meste av spillet. Det tok ikke mange minuttene før Magnus Aasarød testet Selvik. Kjelsås-angriperen fikk stå overraskende alene på bakre stolpe, men Selvik viste god posisjonerings- og reaksjonsevne.

2 scoringer før pause
Etter en liten halvtime kom kampens første scoring. Scoringen kom i kjølevannet av et hjørnespark, og det var blåtrøyene som kunne juble. Jesper Solli slo en meget god corner, og etter litt klabb og babb var det til slutt Lars Brotangen som kunne få påfyll av adrenalin. Brotangen lurte ballen bak Selvik.

Til tross for at Kjelsås var det beste laget, var Odd effektive. Et godt angrep endte hos Tobias Lauritsen i Kjelsås-boksen. Spissen brukte utsiden av foten til å spille videre til Eivind Willumsen. Sistnevnte, som ikke er kjent for å være en notorisk målscorer på dette laget, avsluttet på direkten. Skuddet var så godt plassert at Erik Sivertsen – i Kjelsås-buret – måtte se seg overlistet.

Jesper Solli åpnet 2.omgang med å misbruke en god mulighet i Odds boks. Spilleren med den ellers presise foten maktet ikke å plassere ballen til side for Selvik. Avslutningen hans gikk midt på Odd 2 sin sisteskanse. Hjemmelaget forsøkte å knekke dette unge Odd-laget, og gjorde flere grep. Et av grepene var å bringe inn Walid Idrissi. Idrissi brukte ikke altfor lang tid på å sette ballen i nettet, men dommeren hadde blåst av for offside.

Samme mann fikk en enorm mulighet til å sende Kjelsås i ledelsen, men alene med Selvik klarte angrepspilleren å sette ballen utenfor mål. Det ble ingen flere scoringer denne mandagskvelden – Odd 2 tok et knallsterkt poeng mot topplaget, Kjelsås, etter at begge lagene fikk en scoring hver.

Annonse fra Eliteserien: