Knepent tap for Odd 2

Odds unggutter spilte en god kamp, men tapte knepent 0-1 for Åsane.

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Eirik Asante, Magnus Fløholm, Vahid Amarkhel, Joshua Kitolano, Eivind Willumsen, Markus Kaasa, Marius Larsen, Tobias Lauritsen, Joakim Jahnsen

Det er virkelig gøy å være «Oddær» for tiden. I går spilte A-laget seg til topps i Eliteserien, og til tross for et sviende nederlag i forrige runde, har Odd 2 fått en god start på PostNord-ligaen. Mandag ettermiddag ventet Åsane på Skagerak Arena. Oransjetrøyene fra Bergen skal møte Brann i 2.runde av cupen, men først skulle de prøve seg mot Odds unggutter.

Åsane har ligaens to toppscorere i, Håkon Lorentzen og Joakim Hammersland. Odds svært unge backfirer hadde en stor oppgave foran seg. 1. omgang bød ikke på underholdning i verdensklasse. Det var en svært rolig 1.omgang, der dommer, Magnus Nikolai Koløy, fikk få kontroversielle situasjoner å bryne seg på. Marius Larsen hadde et skudd som traff feil side av nettveggen. Ellers fikk kaptein for anledning, Markus Kaasa, en god skuddmulighet. Kaasa fikk imidlertid ikke nok kraft i ballen, og det ble en enkel oppgave for Eirik Østgaard i Åsane-buret.

I pausen byttet Odd ut Kitolano og Lauritsen. Det venter cupkamp for A-laget borte mot Arendal allerede onsdag. Åsane var svært nære å få en drømmestart på 2.omgang. Da toppscoreren, Håkon Lorentzen, forsøkte seg på et skudd. Avslutningen i seg selv gikk rett i klypene til Selvik, men Odd-keeperen glapp ballen, noe som førte til at sjansen ble større enn først antatt. Selvik fikk omsider reddet seg inn igjen. Odd kunne puste lettet ut.

Like etterpå var samme mann frempå igjen. Lorentzen avsluttet mye bedre denne gangen, men Selvik gjorde en kjempejobb og fikk avverget til hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket traff bortelaget tverrliggeren, før ballen havnet i mølja rundt Selvik. Odd fikk til slutt klarert, i det som så ut til å bli en scoring.

Etter en drøy time måtte Selvik i aksjon nok engang. Ole Blomberg forsøkte seg på et frispark fra distanse, og Selvik måtte ut i full strekk. Selvik fikk avverget nok engang, men det lå en scoring i lufta. Like etter Selviks redning, kom også scoringen. Lorentzen delte toppscorertittelen med Hammersland, men det var før Hammersland banket inn en kandidat til årets mål. Hammersland angrep en ball på om lag 20 meter, dunket til – rett i krysset. En fantastisk avslutning som var utagbar for Selvik.

På tampen av kampen fikk Delaveris muligheten til å utlikne, men tverrliggeren stod i veien. 0-1 ble sluttresultatet da Odd 2 gikk på et knepent tap mot Åsane.

Under kan du se bilder fra kampen.


 

Annonse fra Eliteserien: