Oppkjøringens nest siste treningskamp ble spilt i LSK-hallen.

Et par hundre mennesker hadde tatt turen i snøkaoset for å se kamp lørdag.

Disse startet kampen:
Hansen, Glenna Andersen, Hagen, Miettinen, Baccay, Owusu, Jørgensen, Svendsen, Ingebrigtsen, Børven, Tewelde.

Odd og Lillestrøm spilte en meget jevn førsteomgang. Dokkens menn var best det første kvarteret, men LSK spilte seg inn i kampen, uten å komme til de virkelig store sjansene.

Kampen ga flere tøffe dueller mellom Miettinen, Baccay og Eric Kitolano.

Fugla pressa på utover omgangen, men det var Odd som scoret det første målet.

Tewelde sendte Torgeir Børven gjennom forsvarsrekka til hjemmelaget. Børven setter feilfritt ballen i målet bak en sjanseløs Hedenstad. 0-1!

Lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Bork Bang-Kittilsen erstattet Faniel Tewelde i pausen.

Hjemmelaget tok over kampen i andreomgang og etter en time spilt utligner Thomas Lehne Olsen for Lillestrøm. 1-1.

Etzaz Hussain kom inn for Steffen Hagen i det 64. minutt.

Odd trøblet med å komme skikkelig inn i kampen i den andre omgangen.

Som så mange ganger før scorer Lillestrøm på corner. Roseth stiger til værs og stanger inn 2-1 etter 67. minutter. 2-1.

Midtskogen og Skjeldal kom inn for Jørgensen og Glenna Andersen da det gjenstod 10 minutter.

Dokken gjorde sitt siste bytte da Owusu måtte gi seg fem minutter før slutt. Thomas Rekdal kom inn.

Kampen ender med 2-1-seier til Lillestrøm.

Neste kamp, som også er siste treningskamp før seriestart, spilles hjemme mot Sandefjord 24. mars.