Kvartfinale KFUM - Odd 26.09.19

Torsdag 26. september kl. 18.00 er det klart for kvartfinale i NM. Vi skal til Oslo for å spille mot KFUM Oslo, også kalt Kåffa. Det er lagt ut 600 billetter til bortesupportere, så her er det bare å sikre seg en plass. Kampen spilles på KFUM arena på Ekeberg. Har du ikke mulighet til å reise til Oslo denne dagen, så fortvil ikke. Sammen med Arkaden arrangerer vi stor kvartfinalefest på Handelstorvet og viser kampen på storskjerm.

Billetter

Alle som ønsker billett til kampen bør forhåndskjøpe dette ved å gå inn på www.kåffa.no på menyvalg billettsalg. 

Oddrane 

Det settes opp egne busser til Oslo denne dagen. Her kan både medlemmer og ikke-medlemmer melde seg på. Informasjon om det finner du her:

Oddranes facebookside

Ankomst stadion

Det er parkering til banen ved Ekeberghallen. For de som reiser kollektivt så stopper 74 bussen rett utenfor KFUM Arena og med trikk 18 og 19 går mann av på stoppested Sportsplassen, derfra er det ca 7 minutter å gå til arenaen.

Kvartfinalefest på Handelstorvet i Skien

Har du ikke anledning til å reise til Oslo denne dagen, så arrangerer vi, i samarbeid med Arkaden, kvartfinalefest på Handelstorvet. Arrangementet starter kl. 16.00. Det blir fotballstudio med spennende oppkjøring til kamp, salg av mat og drikke, og selvfølgelig sendes kampen på storskjerm. Det er værforbehold for dette arrangementet. Følg med på Cupfest i uka før kampen, så får du mer informasjon. 

Da skulle ingenting være i veien for å få med seg denne spennende kampen. Møt opp og støtt laget vårt på veien mot Ullevål og cupfinale 2019.

 

Annonse fra Eliteserien: