Lei av uavgjorte kamper

Thomas Henningsen spilte sin fjerde uavgjort kamp for Odd i Eserien. – Jeg er lei av uavgjorte kamper nå, sa FIFAXero til Dplay etter nok en poengdeling.

Odd måtte vinne mot Sarpsborg 08 i første kamp for å kunne gå videre fra gruppa. Etter en god første kamp, var Håvard Hoel Paulsrud hakket sterkere for østfoldingene i andre kamp. Dermed ble det 4-4 og den tredje poengdelingen mellom de to lagene.

Da var håpet om avansement ute for Odd.

  • Det har vært en fin erfaring. Å finne ut hvor lista ligger. Og den ligger høyt, sa Randulle.

LEKKER BRASSE
Mot Viking vartet Henrik Bjørøen for Viking opp med en deilig brasse, som sørget for 1-0 i første kamp. Det ble forøvrig rundens scoring. Odd vant andre kamp 2-1. Derfor ble det 2-2 og poengdeling, der Viking var heldige som unngikk rødt kort på slutten av kampen.

Kun marginer har altså sørget for at Odd ikke gikk videre av gruppa under årets sesong.

  • Den siste lille biten mangler, innrømmer Thomas Henningsen.

Brann og Ranheim gikk videre fra Gruppe A, mens Tromsø og Sarpsborg 08 gikk videre fra Odds gruppe. Vålerenga er allerede videre fra gruppe C, som vises tirsdag på Eurosport og Dplay. De fire andre lagene i gruppa kan alle gå videre. I gruppe D kan samtlige fem lag gå videre.

DRAMATISK SISTE KAMP
Randulle ledet 3-1 i siste kamp med 20 minutter igjen å spille. Men TIL snudde det hele, og kapret tilbake førsteplassen fra Sarpsborg med 4-3-seier (6-4 sammenlagt).

PREMIEPOTT
Når gruppespillet er ferdig, trekkes førsteplass mot andreplass. Finalespill er 26. mai på Ullevaal.
I sluttspillet skal det kjempes om 250.000 kroner. Vinnerlaget  vinner 120.000 kroner. Da skal det også spilles med FUT-lag og ikke Fixed85. Det vil si at Sarpsborg høyst sannsynlig bytter ut Joachim Thomassen med spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Annonse fra Eliteserien: