Leopold Wahlstedt månedens spiller

Kåringen av månedens spiller presenteres i samarbeid med SpareBank 1 Sørøst-Norge

Annonse:

Leopold Wahlstedt fikk flest stemmer og er kåret til månedens spiller i april. Den svenske målvakten har imponert mellom stengene med godt keeperspill og fantastiske redninger. Han fikk 34 prosent av stemmene.

-Det er kult og et tegn på at man har gjort noe bra. Vi har bare spilt fire kamper, så det viktigste er å fortsette i samme spor. Man merker at det er entusiasme og positivitet i og rundt klubben, noe man også ser på banen. Vi har vist at når vi er på vårt beste, så er vi like bra som de beste lagene, sier svensken og legger til at han skulle ønske at vi hadde flere poeng.

Leo har troen på å gjøre det like bra og kanskje bedre i måneden som kommer.

-Nå kommer det mange kamper på kort tid, så det blir viktig å ta en kamp av gangen. Som lag må vi forsøke å være på vårt beste i lengre perioder under kampene. Det er også viktig at publikum fortsetter med sin fantastiske støtte og at vi står sammen, sier sisteskansen vår.

I samarbeid med SpareBank 1 Sørøst-Norge vil Leopold nå få muligheten til å dele ut en sum til et spesifikt formål til en breddeklubb i Telemark. Vi kommer tilbake med en overrekkelse. 

Vinneren av et Odd-skjerf ble Thor Nenseth. Gratulerer.

I mai skal Odd spille hele fem Eliteserie-kamper, og du kan være med å stemme på månedens spiller for mai i slutten av måneden. 

Wahlstedt og resten av laget møter Sarpsborg 08 på lørdag klokken 1600.

Annonse fra Eliteserien: