Lørdagskamp i Molde!

På jakt etter årets andre seier mot den regjerende seriemesteren.

Annonse:

Seieren mot Sandefjord sitter fortsatt godt i og en blid og motivert gjeng har brukt landslagspausen både til god trening og litt ferie. Fredag ettermiddag setter de kursen opp til Molde for å bryne seg på en av landets tøffeste bortebaner. 

Leonard Owusu pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen (ja, vi har dobbeltsjekka) i kampen mot Sandefjord og blir derfor ikke med oppover til Molde. Syver Aas er hentet tilbake fra sitt låneopphold i Skeid og er dermed tilgjengelig til helgens kamp. Samuel Skjeldal sliter fortsatt med en skade og er fortsatt utilgjengelig, ellers skal troppen være frisk og rask.

Fjorårets suverene seriemester har hatt en tøffere sesong i år og ligger før helgen på en fjerdeplass, åtte poeng foran Odd. Molde har vært gjennom en hektisk sommer med Champions League-kvalifisering, men etter to knepne tap mot Galatasaray måtte Røkkes disipler ta til takke med Europa League i høst. Første kampen i gruppespillet spilles allerede neste torsdag.

Det har vært mange tøffe kamper mot Molde, men sommerens 1-0 seier sitter fortsatt frisk i minne. 

De fem siste oppgjørene mot Molde har sett slik ut:

2023: Odd-Molde 1-0 (Midtskogen)
2022: Odd-Molde 1-2 (Lauritsen)
2022: Molde-Odd 3-0
2022: Molde-Odd 3-2 (Jørgensen, Rolantsson) (NM)
2021: Odd-Molde 1-3 (Wallem)

I molde møter vi både Eric Kitolano og Markus Kaasa. Alltid hyggelig å møte gamle kjente!

For de som ikke velger å bruke helgen i Molde kan kampen ses på TV 2 Play fra kl. 17.50.

Kampstart 18.00.

Vi håper på en god kamp i Molde og ønsker alle velkomne til neste hjemmekamp som spilles søndag 24. september mot Haugesund.

Billetter til den kampen kan kjøpes her!

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: