-Må ta med oss selvtilliten inn mot Sandefjord-kampen

Solomon Owusu gleder seg over at Odd tok årets første borteseier.

Annonse:

Solomon Owusu har fått skinne i ny rolle under Paco i år. Han har ryddet unna i stor stil fra sin dype midtbanerolle, samtidig som han har bidratt i det oppbyggende spillet. Solo forteller at han koser seg i sin nye rolle.

-Det er fint. Den nye rollen passer meg bra. Jeg liker både å forsvare meg og være med opp i angrep. Jeg føler at den rollen er skreddersydd for meg.

Vi fikk en etterlengtet seier mot Jerv. Solo sier at seieren gir laget en viss trygghet og selvtillit som de tar med seg inn mot Sandefjord-kampen. Solo synes dette om kampen som helhet.

-Det var ikke så mye fin fotball, men det var bortebane, gress og et tøft lag som la seg dypt. Vi måtte bare ta fighten og prøve å få med oss en seier, noe vi lyktes med.

Solo forteller at de merker det tette kampprogrammet, men at stemningen i spillergruppen er bra og at de koser seg. Odds midtbanemann omtaler Sandefjord som et bra lag.

-De er et bra lag med mange spennende spillere. Spesielt vil jeg trekke frem kantene deres. De må vi passe på med tanke på kontringer. I tillegg har de et bra grunnspill. De er ikke så bakroms-orienterte tror jeg, men det blir viktig å passe på mellom midtbanen og forsvaret.

Det som skulle bli en jubelkveld på Skagerak arena den 16. mai ble ikke helt som vi hadde håpet, men Solo hyller stemningen på tribunen.

-Publikum er kjempeviktig for oss. Selv når vi lå under to null mot Haugesund, så var publikum med oss når vi giret om. Det gir oss masse energi. Da føler vi at publikum er den 12. mann. Det er utrolig viktig.

Vi spilte mot Sandefjord i oppkjøringen og vant 2-0. Solo håper på mer av det samme og lover at Sandefjord skal få kjenne det på onsdag.

-De må kjenne at vi er med fra start. Vi må bare prøve å kontrollere ballen og banespillet, og pøse på. Vi håper å true dem både i mellomrom og i bakrom. Så får vi se hva slags kampplan Paco legger, avslutter Solo.

Kampen mot Sandefjord har avspark onsdag klokken 1800 på Skagerak arena. 

kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: