Målløst på Nadderud Stadion

VI fikk servert en relativt tam kamp under flomlysa på Nadderud Stadion. 0-0 ble sluttresultatet

Søndag kveld spilte Odd borte mot Stabæk. Etter tapet borte mot Ranheim i forrige runde, dro Fagermo & co til Bærum for å reise kjerringa. Kampen på Nadderud Stadion bar preg av en del slurv og feilpasninger, noe som gjorde at lagene ikke fikk den rytmen man hadde lyst på.

Birk Risa fikk en god mulighet etter en liten halvtime. Venstrebacken stilte seg opp like utenfor 16-meteren, som følge av at Odd fikk frispark i god skuddposisjon. Skuddet til den offensive backen gikk like over målet til Marcus Sandberg i Stabæk-målet. Kort tid etter frisparkforsøket ble Risa meid ned av posisjonskollega, Ronald Hernández. Overraskende nok kommer backen unna uten kort.

Midtbanemaestoren, Fredrik Oldrup Jensen, tilførte en trygghet i Odd-laget, og var sentral i opprullingen til Odd under etablert spill. Det ble med opprulling, for hverken Odd eller Stabæk maktet å skape en spesielt underholdende kamp på Nadderud Stadion i løpet av de 45 første minuttene denne søndagskvelden.

Lagenes to respektive kapteiner, Steffen Hagen og Andreas Hanche-Olsen, var begge klare på at det var en tafatt omgang publikum var vitne til, da Eurosport Norge intervjuet dem i pausen. Etter hvilen fikk vi en relativt lik omgang hva angår rytme. Til tross for at det pene kombinasjonsspillet med mange trekk innad i laget uteble, fikk vi flere sjanser i den andre omgangen.

Tidlig trippelsjanse for vertene
Innledningsvis i 2.omgang fikk tilskuerne på Nadderud Stadion endelig noe å rette øynene mot. Det var smått utrolig at ikke hjemmelaget fikk hull på byllen like etter pause. Takket være en fenomenal Sondre Rossbach, maktet ikke vertene å sette ballen i nettet. Hverken første, andre eller tredje forsøk overlistet Rossbach. Først var det Kasper Junker som forsøkte seg, Rossbach reddet, så var det Sammy Skytte, Rossbach reddet, heller ikke tredje forsøk gikk i mål.

Selv om det var vesentlig flere sjanser i 2.omgang, kontra 1.omgang, var det stort sett halvsjanser som hvert lags forsvar hadde kontroll over. På tampen av kampen fikk begge lagene hver sin mulighet til å avgjøre kampen, men når selv ikke Eliteseriens toppscorer får finjustert sikten på et headingsforsøk, ja, da ender det 0-0 på Nadderud Stadion.