Markus Kaasa forlenger kontrakten

Heistad-gutten Markus Andrè Kaasa (20) har fornyet sin proffkontrakt ut 2021 og vil dermed også de neste årene være å se i den sorte og hvite drakten.

Kaasa som fikk sin debut i eliteserien 5.11.2017 på Skagerak Arena mot Stabæk, velger å forlenge kontrakten sin med Odd ut 2021. Kaasa fikk også sin første scoring under fotballens nasjonaldag, da Odd knuste sandefjord 5-0. 

Hvorfor velger du å forlenge kontrakten din med Odd?
-Det var egentlig en ganske lett avgjørelse. Jeg har fått mye tillit i Odd og føler at det er her jeg kan best mulig utvikle meg som spiller. Vi har mye talent i gruppa og jeg tror vi kan gjøre det veldig bra. I tillegg er jeg veldig glad i å bo her på Heistad, sier en fornøyd Kaasa.

Fagermo er også svært fornøyd med at Kaasa forlenger kontrakten sin.
-Kaasa er en offensiv midtbanespiller som produserer mål og målsjanser. Sterk og tøff mental og perfekt indreløper i Odd sitt 433. Så det at Kaasa valgte å forlenge kontrakten med Odd, er vi veldig godt fornøyd med. 

Vi må også gratulere Markus Kaasa som for noen dager siden ble tatt ut på U21-landslaget sammen med Vebjørn Hoff, Birk Risa og Sondre Rossbach.

Vi avslutter saken med en liten triksevideo av en 9 år gammel Markus Kaasa :) 

Annonse fra Eliteserien: