Odd - Sogndal okt. 2016

Melding om flytting av bortesupportere!

Bortesupporterne på Skagerak Arena vil fra neste sesong få ny plassering på tribunen. Dette vil være med på å få en samlet tribune dedikert til breddeklubber, samt bedre atmosfære blant våre egne!

Annonse:

Odds Ballklubb har besluttet å flytte bortesupporterne på Skagerak Arena til felt R1 og S1. Frem til og med denne sesongen har gjestende supportere vært på Domino’s-tribunen.

Hvilke konsekvenser får dette for deg?
Alle som i dag har sittet på felt R1 må dessverre bytte felt. Vi har forståelse for at det vil være uenighet i avgjørelsen, men håper allikevel at det er rom for forståelse for denne strukturelle endringen i et langsiktig perspektiv. Vi er av den oppfatning at dette vil fremme bedre stemning på stadion blant våre egne supportere, men også et ønske om å få samlet breddeklubber på én tribune!

Forkjøpsretten varer til 1. desember, noe som kan gjøre det utfordrende å finne gode alternative plasser. Vi anbefaler derfor å gjøre endringen etter denne dato, hvis mulig. Plassendring gjøres i Telemark Klubbservice på Skagerak Arena mandag – fredag kl.12-18 eller ved henvendelse til [email protected].

Ønsker du plasser med samme adkomst som i dag, må du velge plasser på Sparebank 1 Telemark-tribunen. Ved inngang 8 er det bl.a. heis dersom trappeadkomsten på tribunen oppleves som vanskelig.

Kompensasjon
Alle berørte supportere på felt R1 vil få muligheten til å flytte til et valgfritt felt på stadion for «Hvit pris» i 2017.

Voksen – 1750,-
Barn/Honnør/Student – 1000,-
Familiepakke: 800,- per tillagte familiemedlem

Alle priser er inkl. avgift på 50kr og førjulsrabatt på 300kr.

Vi beklager igjen de ulemper dette medføre den enkelte supporter.

Annonse fra Eliteserien: