Mikael Ingebrigtsen klar for Odd

Mikael Norø Ingebrigtsen (25) har signert en avtale som strekker seg ut 2022.

Annonse:

Mikael ble presentert på dagens pressekonferanse på Skagerak Arena. Angrepsspilleren er Odds fjerde signering i vinter, og kommer fra Tromsø. Mikael har vært på prøvespill i Odd i 4 uker, etter at kontrakten hans med Tromsø gikk ut etter forrige sesong. Han har imponert Paco den tiden han har vært her.

-Den fysiske formen hans har økt i takt med at han har trent her. Vi får en mann i sin beste fotballalder. Karakteren og motivasjonen hans er en av hovedgrunnene til at vi har valgt å signere Mikael. I tillegg er han veldig spennende i spillet sitt. Han scorer mål, men er først og fremst en tilrettelegger. Vi ser for oss han som en venstrebent tier bak spissen, sier Paco.

-Jeg er veldig fornøyd med å lande denne avtalen. Jeg har lyst å komme hit og få fart på karrieren og nyte det å spille fotball. Jeg Kjenner Paco fra landslaget tidligere og vet hva han står for med offensiv fotball. Som en angrepsspiller er det en drømmesituasjon, å kunne ha litt frihet offensivt og bruke den kreativiteten man innehar. Det passer meg helt perfekt, sier Mikael selv.

Mikael skal spille med drakt nr. 15. 

Se hele pressekonferansen her:

Annonse fra Eliteserien: