Molde ble for sterke

6655 deilige Odd-supportere møtte opp på Skagerak Arena for å se Odd i ruskværet. Dessverre ble det ikke den kampen hjemmesupporterne kunne ønske seg. Det var bortelaget som ble ett par størrelser for store i kveld. Her er referat fra kampen.

Annonse:

Odd med følgende 11 som startet kveldens kamp hjemme mot Molde i ruskeværet på Skagerak Arena.  (4-3-3): Wahlstedt - Rólantsson, Bjørtuft, Lekven, John Kitolano - Kaasa, Jørgensen, Josh Kitolano - Wallem, Kastrati, Svendsen. Benken: Rossbach, Jonassen, Kachi, Aas, Lauritsen, Owusu, Jevtovic.

2 min. Molde farlig i starten av kampen, Ulland Andersen blir spilt igjennom, kommer til avslutning, heldigvis går ballen et godt stykke over målet til Wahlstedt.

7 min. Ikke overraskende om Nordnes og trenerteamet har valgt samme taktikk som har gitt uttelling de siste kampene, altså å legge seg bakpå og satse på kontringer. Så langt har i alle fall gjestene kjørt det meste på Falkum. Odd er riktignok frempå, på en liten visitt. Kastrati skaffer frispark ute på kanten. Frisparket blir tatt av Sander Svendsen. Frisparket går over hodet til Kitilano, og ut til innkast.

13 min. Odd får frispark på 30 meter. Sander Svendsen som blir tatt av en Molde-spiller. Samme mann skal slå ballen inn i feltet, men Molde-stopperne blir for sterke. Odd beholder ballen, og får holde litt på ballen nå.

18 min. 0-1

Der sitter den for bortelaget. Rot i forsvaret til Odd ved Lekven som får en dårlig berøring, da kommer Ulland Andersen, snapper opp ballen og skyter ballen bak Odds svenske målvakt. Det er helt ok, men Odd har også kommet til noen muligheter, og det er mulig å komme tilbake i denne kampen. 0-1

27 min 1-1

MÅÅÅÅÅL til Odd. Sander Svendsen med herlig forarbeid, slår ballen inn foran målet, der inne er 21 år gamle Conrad Wallem og scorer sitt første mål for de sorte og hvite. 1-1

34 min. Odd har mer ball nå etter scoringen. Presser Molde litt mer bakover på banen.

39 min. Stor mulighet for Molde. Wolf Eikrem med enorm pasning ut til kanten, der venter Linnes. Han slår inn til Brynhildsen som ikke klarer å sette ballen i mål.

41 min. 1-2

Molde spiller flott kombinasjonsspill. Roper først på straffe etter en Molde-spiller går i bakken, men får ikke det. Molde fortsetter å spille ball langt inne på Odd sin halvdel. Til slutt er den tidligere United-akademi spilleren Wolf Eikrem som spiller ballen inn i feltet. Ballen blir skutt i stolpen, på returen treffer Ohi som dunker ballen i mål. Hans 22 mål for sesongen.

45 min Odd blir virkelig kjørt på slutten av omgangen, Molde kjører på og kommer til flere nesten-muligheter.

Molde leder fortjent i Skien til pause. I de periodene Molde triller ball er det med høy kvalitet og Odd sliter med å følge med. Men Odd har perioder klart å kjenne litt på ballen, skapt muligheter. Det viser at det ikke er helt umulig å få noe ut av denne kampen. Spennende å se hva de siste 45 vil gi oss.

PAUSE

51 min. Rutinerte Martin Linnes pådrar seg gult kort, etter å ha felt Svendsen som var på full fart fremover med ball. Ikke skjedd så mye de første minuttene av annen omgang.

55 min.  Stor mulighet for Ohi. Får ballen inne i feltet til Odd. Får kontroll og skyter utenfor. Der kunne kanskje spikeren kommet allerede etter 55 min.

56 min. Wolf Eikrem får skyte fra 20 meter, kjemperedning av Odd-keeper Wahlstedt som redder der. Ballen går til corner, men Molde får ikke noe ut av den.

59 min. Molde får ballen i mål. Heldigvis for Odd blir det dømt offside. Nok en gang Eikrem som har regi. Spiller ballen vakkert igjennom, ballen går til Haugen som skyter i mål.

60 min Første 15 min i andre omgang har vært ren fotball-tortur for hjemmelaget. Molde viser seg frem fra sin beste side.

64 min. 1-3

Mønsterangrep av Molde. Ender til slutt hos Ulland Andersen. Kan Odd komme tilbake etter dette?

69 min. Ohi snapper ballen, blir hindret ser det ut som fra tv-bildene, men dommeren lar spillet gå. Odd kanskje heldige der. Hadde Ohi fått ballen, så hadde han fri bane inn i 16-meteren. Lekven heldig, kunne blitt rødt kort til Odd-kapteinen.

70 min. Odd med en stor mulighet. Det er innbytter Jevtovic som får til et godt skudd som Molde-keeperen må slå til corner.

72 min. Odd tatt over mer av banespillet de siste minuttene.

76 min. Store muligheter til Molde. Først Ohi, så Brynhildsen, så Andersen.

77 min. Så kommer Odd med en gedigen mulighet. Kunne fort vært redusering. Det svinger frem og tilbake i Skien, men det svinger bare litt ekstra mye den ene veien, litt for ofte.

86 min Tidligere Odder Rafik Zekhnini får pipe-konsert når han entrer banen i Skien.

90 min. Jevtovic med innlegg, på bakre stolpe skal Gili bare bredside ballen i mål, men den går i stolpen. Der burde Odd redusert.