Billetter til Odd-Lillestrøm

Nå er billettene til kampen mot Lillestrøm lørdag 18. september lagt ut for salg.

Annonse:

Nå kan du sikre deg billett til kampen mot Lillestrøm lørdag 18. september kl. 18.00. Har du sesongkort kan du benytte dette for å komme inn på stadion, man trenger IKKE å hente ut billett på sitt sesongkort.

KJØP BILLETTER TIL KAMPEN HER

VIKTIG INFORMASJON

Nå som vi har åpnet opp for flere tilskuere, må alle som skal inn på Skagerak Arena ha grønt koronasertifikat. For at koronasertifikatet skal vise grønt via helsenorge.no må den som innehar sertifikatet være beskyttet (minst tre uker siden vaksinedose en, eller hatt Covid-19 i løpet av de siste 6 måneder) eller ha negativ test som ikke er eldre enn 24 timer. Også barn og unge (inkludert babyer) må testes eller ha gyldig koronasertifikat på arrangementer som benytter koronasertifikat. Testing vil skje på kampdag. Vi kommer tilbake med informasjon om tidspunkt og hvor på stadion testingen vil skje. 

HER FINNER DU DITT KORONASERTIFIKAT

Odds Ballklubb vil i samarbeid med Casmed AS tilby hurtigtesting på Skagerak Arena og denne testen er gratis, og negativ test gir grønt koronapass i 24 timer som du skal fremvise på din mobil her. For barn opp til 16 har foresatte automatisk tilgang til helseopplysninger/koronasertifikat, mens det for barn over 16 krever egen bankID og tilgang, eller samtykke til at foresatte fortsatt skal ha tilgang.

HVA SKJER NÅR JEG ANKOMMER STADION PÅ KAMPDAGEN?

  • Ha sesongkort/billett og koronapass klart i god tid til fremvisning før du skal inn på stadion. (Du finner ditt koronapass på helsenorge.no/koronasertifikat)
  • Vi vil scanne både koronapasset ditt og din billett/sesongkort før du slipper inn på stadion.
  • Finn frem til ditt sete og nyt kampen sammen med andre Oddere.

 

Bruk_av_koronasertifikat_på_idrettsarrangement_-_for_publikum-kopi.png

 

Annonse fra Eliteserien: