Nå flytter supporterne

Det er nå bestemt at fra 2020 flytter Oddrane fra O`Learystribunen til Dominostribunen.

Det har i en lengre periode vært et ønske fra Oddrane om å flytte tilbake til Dominostribunen. Nå får de ønsket sitt oppfylt. Fra og med 2020 vil Oddrane nå få sitt eget felt på Dominostribunen. 

-Det er flere argumenter som taler for at vi skal lytte til Oddrane. Lyden bærer sterkere fra Dominostribunen og supporterne kommer tetter på banen. Vi er opptatt av å legge forholdene til rette for Oddrane og er glad for at vi nå sammen har kommet frem til en løsning som vi alle er fornøyde med, sier arrangementsjef Line Refsdal i Odd.

I dag har vi vært på befaring på Oddrane sitt nye felt, og leder i Oddrane supporterklubb Vetle B. Johansen er naturlig nok svært fornøyd med avgjørelsen som nå er tatt. 
-Dette er noe vi har ønsket i 4 sesonger og alle har vært helt klare på at vi vil over til Dominostribunen igjen. Akustikken er mye bedre her, vi kommer nærmere banen og spillerne. Vi er rett og slett veldig fonøy med denne avgjørelsen, sier Vetle B. Johansen 

Om kort tid starter sesongkortsalget for 2020. Felt W på dominostribunen er nå forbeholdt Oddrane og syngende supportere. Oddrane er den viktigste bidragsyteren for å skape god stemning på hele stadion, så ønsker du å være med på dette, vet du hvor du skal kjøpe sesongkort. 

All informasjon om sesongkort for sesongen 2020 vil bli publisert om kort tid. 

Foto: TA

Annonse fra Eliteserien: