Nå kan du sikre deg en billett til Odd-Start

Etter at fristen har gått ut, er det fortsatt noen billetter som ikke er hentet ut av de som er trukket ut. Vi legger disse ut for alle med sesongkort, og her gjelder "førstemann til mølla"-prinsippet.

Annonse:

Har du ikke blitt trukket ut til Odd-Start, kan du nå sikre deg en plass på tribunen på søndag. 

Alt du trenger å gjøre, er å gå inn her og bestille deg en billett med det referansenummeret som du finner på ditt sesongkort(eksempel på et referansenummer er zdbeg). Referansenummeret legger du inn i boksen det står "Legg inn din promokode her". Du vil få valget mellom to ulike innganger og du må møte opp mellom kl. 17.00 - 18.00. Du kan velge deg en billett pr. sesongkort. Har du flere sesongkort så logger du deg inn igjen med et annet referansenummer dersom du vil ha flere billetter. Dette tilbudet gjelder for dere som ikke har mottatt e-post fra oss om at dere er trukket ut til Viking-kampen

Du har også mulighet til å hente ut billett hos Falkum Sport i deres åpningstider (kl. 12.00 - 18.00)

Siden det viser seg at ikke alle med sesongkort benytter seg av muligheten for å hente ut billett til kampene våre, vil vi gjøre det samme som dette inn mot de kommende kampene også. 

Dersom det fortsatt er uavhentede billetter på kampdag, dvs. at sesongkortinnehavere ikke har benyttet seg av muligheten for å komme på kamp, vil vi legge ut resterende billetter for salg hos Falkum Sport på kampdag fra kl. 15.00. Pris for billett vil da være kr. 300,- og gjelder på Fjuz-tribunen.

Klikk her for å hente billett

Annonse fra Eliteserien: