Nå signerer han langtidskontrakt

I dag ble det klart at Odin Bjørtuft (21) signerer langtidskontrakt med Odd ut sommeren 2024.

Annonse:

Odin Bjørtuft kom til Odd fra Eidanger i 2015 og signerte proffkontrakt høsten 2017. Nå signerer Heistadgutten langtidskontrakt.

-Jeg er kjempefornøyd. Dette føler jeg er en tillitserklæring både av klubben og av meg. Jeg har utviklet meg mye i Odd og jeg føler vi har noe bra på gang nå, derfor er Odd det riktige stedet for meg å være for å utvikle meg videre, kan Bjørtuft fortelle. 

Gode signaler
Jan Frode Nornes er ekstremt glad for at nok et lokalt talent signerer langtidskontrakt med klubben,
- Dette er gledelig. Odin er en av de forsvarspillerne i Norge som har størst potensial og han er et ekstremt talent. Bjørtuft er enda et produkt av Telemarksmodellen og dette gir gode signaler både eksternt og internt at vi forlenger med våre talenter. Bjørtuft er en spiller vi skal bygge et lag rundt, avslutter Nornes

Bjørtuft selv er svært fornøyd med Nornes og den jobben han gjør for klubben.
- Nornes har gitt en trygghet og frihet i laget som har gjort oss enda bedre. Det er litt derfor jeg forlenger nå også, for den friheten føler jeg hjelper oss unge spillere med utviklingen. 

Sportsjef Tore Andersen kan fortelle at klubben ser veldig positivt på at nok en ung spiller signerer langtidskontrakt.
-Dette viser at han går foran som et godt eksempel, når han viser at han ønsker å satse og satse langsiktig i Odd. Vi er glad for å ha med spillere som ønsker å være i Odd. Odin er ikke bare en bra spiller, men han er en fantastisk person også, en medspiller og en god mann å ha i garderoben. 

Hovedmannen selv gleder seg nå til fire nye år i klubben.
-Ja, det gjør jeg. Nå er det en fin blanding i gruppa, med både unge og rutinerte spillere. Vi ser et Odd-lag som tør. Jeg føler også vi er mye bedre på bortebane enn det vi har vært tidligere. Nå skal vi bare fortsette i dette sporet og ta poeng, så kommer dette til å bli veldig bra, avslutter Odin Bjørtuft.

 

Annonse fra Eliteserien: