Nissene ønsker seg sportslige gaver søndag

Før kampen mot Stabæk vil du finne omvendt julenisse i Fanzone.

Annonse:

Odd heier på omvendt julenisse og nå har du mulighet til å gi utstyr som gleder andre i fanzone på søndag.
-– Fotballer, fotballsko, drakter - ja, alt som man ikke lenger har bruk for, men som kan glede andre, sier Runar Abrahamsen på vegne av Omvendt Julenisse-aksjonen.

Håpet er at mange av tilskuerne til hjemmekampen mot Stabæk tar med klær og utstyr som kan bli gaven som gleder for noen som ikke har mulighet til å skaffe slikt selv.

Fantastisk opplegg
– Omvendt Julenisse er et fantastisk bra opplegg og et eksempel til etterfølgelse. Man blir varm i hjertet av hva denne gjengen får til, sier Håndlykken om ideen som i sin tid ble født i supportermiljøet rundt Odd.

– Vi skal ikke ta æren for dette, men føler en viss familietilknytning til det hele. Nå bidrar vi gjerne. Det er jo helt håpløst at det kastes så mye klær og annet som andre kan ha nytte av.

Abrahamsen har fått en rutinert stab med gode hjelpere siden han kom med ideen, og selv om nissegjengen er klubbmessig nøytral, er det fakta at opprinnelsen var Odd.

– Hadde ikke vi vært interessert i fotball, hadde vi neppe vært sammen om dette, tilføyer de rutinerte nissene Thor Johan Andersen og Egil Holte, som håper at det blir trangt i bilen etter søndagens innsamling.

Visse minstekrav
De minner om at det er visse minstekrav.

– Det man gir bort, skal være av en kvalitet man hadde latt egne barn bruke.

Odd skal bidra til totalen. Håndlykken varsler en sjekk av hva som eventuelt er til overs.

Fire sesongkort
– Vi har gitt bort mye tidligere. Bentley fikk med seg drakter og utstyr til Nigeria, og familien til Steffen Hagen har delt ut på Madagaskar. Men noe finner vi helt sikkert, sier Håndlykken.

Blant gavene klubben allerede har varslet, er fire sesongkort til 2019.

– Benytt sjansen til å få ryddet opp, oppfordrer nissene.

Denne saken er hentet fra varden.no

Annonse fra Eliteserien: