NOK EN SEIER I SKIEN!

Jevtovic med dobbel straffescoring

Annonse:

Et Odd-lag i form kunne ta imot HamKam hjemme på Falkum i det som kan beskrives som perfekt fotballvær. Hjemmelaget styrte kampen de første 10 minuttene, uten å komme til de virkelig store sjansene. Vebjørn Hoff var frempå ved to anledninger, men begge skuddene gikk over mål. HamKam så ut til å ville bygge på uavgjort statistikken sin og kunne vise til hele 0 skudd etter 20 minutter.

Like før pause skaffer Ingebrigtsen Odd et frispark på 16-meteren. Kurucay sparker ned Odds nr. 15 og pådrar seg et gult kort. Espen Ruud skyter over mål og lagene går 0-0 til pause.

Paco gjør ingen endringer i pausen og 2.omgangen starter med et brak! Vebjørn Hoff forsøker å slå et innlegg fra hjørnet av 16-meteren, men ballen treffer armen til HamKams Rilwan Hassan. Dommeren pekte på straffemerket. Odds toppscorer Milan Jevtovic er sikker fra 11-meters merket og setter ballen sikkert i mål. 1-0!

HamKams trener Jakob Michelsen forsøkte å svare på Odds ledelse og gjorde et dobbeltbytte i det 55. minutt. Kirkevold og Sildnes kom inn for de grønn-kledde gjestene.

Michelsen fikk ikke svarene han ønsket, og 17 minutter senere gjør han sitt tredje bytte da Marcus Pedersen entrer banen.

Tempoet i kampen døde litt utover omgangen og ingen av lagene maktet å skape noen sjanser før Conrad Wallem kommer til et innlegg i det 74.minutt. Innlegget var godt slått og traff Ingebrigtsen som dessverre ikke klarte å presse avslutningen under tverrliggeren.

Like etterpå får innbytter Pedersen revet seg løs i feltet og satt hode på ballen, men heller ikke Pedersen greier å få ballen på mål.

Like etter at Kirkevold har hatt en heading i stanga gjorde Paco sitt første bytte. Forrige kamps to-måslscorer Dennis Gjengaar kommer inn for Ingebrigtsen. 

Etter en periode med trøkk fra gjestene løper Gjengaar seg fri på høyrekanten og slår ballen inn til Wallem. Wallem får seg en dytt i ryggen av Hamkams Faerron og for andre gang i kampen peker dommer Kristoffer Hagenes på straffemerket. Jevtovic er nok engang iskald fra 11 meters merket og setter sin 9.for sesongen! 2-0!

Odd vinner over HamKam for 2.gang i år og står med fem seiere på de seks siste!

Neste hjemmekamp er mot Kristiansund 9.oktober.

Vi ses, heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: