-Nordre Falkum har vært en rå opplevelse i år

Stort trykk på billetter til Nordre Falkum mot Aalesund

Annonse:

KJØP BILLETTER TIL NORDRE FALKUM HER

Nordre Falkum sørget for en fantastisk ramme rundt Viking-kampen. Stemningen på tribunen var stor, energisk og full av liv gjennom hele kampen og bidro til å løfte stemningen på hele stadion. Stemmingen bidro også til at spillerne hentet frem det lille ekstra og vant kampen seks minutter på overtid. Etter kampen jublet Odd-spillerne foran et ellevilt Nordre Falkum og takket for innsatsen fra tribunen.

Thomas Kverndokken forteller at det er fantastisk å være Odd-supporter om dagen, og er fornøyd med at supporterne har samlet seg under samme fane på Nordre Falkum.

-Det er veldig moro at entusiasmen er på vei opp. Vi har fått samlet alle under et navn og det er et godt samarbeid med alle grupperingene, det gjør oss gode. Når alle drar i samme retning, er potensialet for et bra supportertrøkk og mange folk på tribunene definitivt til stede i Skien. Nordre Falkum har vært en rå opplevelse i år, og jeg håper vi kan bygge enda mer på dette fremover.

Kverndokken skryter også av klubben som legger til rette.

-Samarbeidet mellom klubb og supportere har aldri vært bedre. Einar Håndlykken ringte meg etter sesongslutt og vi hadde en god halvtimes prat om ståa, som på den tiden var noe helt annet enn nå. Jeg tror ikke mange ledere i fotballen gjør slikt.

Fordelene ved å stå på Nordre Falkum er mange. Her kan man samle seg, synge, danse, rope og heie. Du får oppleve trøkk, glede og samhold. Spillerne merker begeistringen på tribunen og gleder seg voldsomt til trykket og stemningen som skapes hver hjemmekamp. Kverndokken forteller videre at stemningen kokte på Nordre Falkum i forrige serierunde.

-Det var helt vilt å oppleve trøkket på Nordre Falkum mot Viking, sier han og legger til, ambisjonen må være slik hver gang.

Allerede på lørdag venter ny hjemmekamp, og engasjementet på tribunen blir like viktig når Odd tar imot Aalesund. Vi merker stor interessere på billettene til Nordre Falkum, men det er fortsatt billetter igjen. Vi håper på at stemmingen gir en like positiv effekt på banen som mot Viking.

Annonse fra Eliteserien: