Nornes - Lagoppstilling med en vri

Hvilke spillere ville Nornes hatt med på laget når det dreier seg om helt andre ting enn å spille fotball?

Annonse:

Jan Frode Nornes er inne i sitt andre år som hovedtrener, etter å ha tatt over rollen som om det skulle vært den største selvfølgelighet i verden. I tillegg til å ha en jovial utstråling som håndterer media prikkfritt, er han en taktiker som kjenner spillerne sine godt. Men hvor godt? Vi har bedt treneren om å sette opp et lag som ikke skal møte Molde eller Strømsgodset, men utfordringer i livet. Hvilke Odd-spillere ville han hatt med på laget når det dreier seg om helt andre ting enn å spille fotball?

Situasjonene som skal håndteres
Jan Frode, du kommer hjem fra jobb, men glemmer å handle mat på veien. Heldigvis har du diverse matvarer hjemme, men du er alt annet enn motivert til å lage maten selv. Hvilken Odd-spiller ville du hatt som din personlige kokk?

- Det må være en med kokkekunnskaper. Se her ja...Der tror jeg faktisk jeg hadde gått for Lekven. Lekven er en familiemann. Han er gift og har barn. Han er vant til å bidra hjemme og er glad i god mat. I tillegg har han litt erfaring, han har bodd for seg selv, og har orden i sysakene. Jeg går for Lekven, fordi da blir det middag på bordet.

Fint, Lekven har servert deg noe kulinarisk, men etter å ha fått i deg mat kommer du på at du har glemt å vaske huset og henge opp klær. Hvilken Odd-spiller er best på husarbeid?

- Jeg tror jeg hadde gått for en med erfaring her også. Da ville jeg kanskje valgt Steffen Hagen. Han er ekstremt strukturert. Han er veldig detaljorientert og nøyaktig i alt han foretar seg. Jeg er ganske sikker på at Steffen Hagen har orden i sysakene, i hvert fall alt som har med trening å gjøre, men også i hjemmet. Jeg tror han er ypperst profesjonell når det kommer til husarbeid. Der tror jeg ikke det er mange støvfnugg på gulvet.

IMG_0112.jpg
Nornes forbereder laget som skal takle hverdagslige utfordringer på hjemmebane.


Du har fått hjelp av Steffen til husarbeidet. Du er klar til å hoppe i sofaen og se på TV, plutselig dukker en Odd-spiller opp på Idol, hvem?

- Hahaha! Jeg vet ikke om gutta kan synge, men jeg tror jeg skulle valgt Kevin Johnsen. Kevin er en entertainer. Han byr ekstremt mye på seg selv, tar seg ikke selv så høytidelig. Han er en spilloppmaker. Han hadde passa perfekt i en sånn setting, han hadde tatt seerne med storm! Han hadde sjarmert Norge i senk, med væremåten og energien sin. Det er jeg overbevist om. Den her var lett å velge!

Etter at Kevin har gjort et iherdig forsøk på å komme videre, får han en nedslående beskjed om at han ikke er videre. Du tenker at det er like greit, og at han passer bedre som høyreback. Du slapper av i sofaen, men brått tikker det inn meldinger fra kompisene dine Dag og Eilev. De spør om hvor du er, og at du skulle vært på O´learys for 10 minutter siden. Ikke nok med det, du kommer så på at du har lovet deg bort til å være barnevakt for en fjern slektning, men må nå finne en erstatter siden du skal på «guttakveld». Hvilken Odd-spiller ville du ansatt som barnevakt?

- Det naturlige er å velge en som har erfaring med barn, samtidig er det flere av gutta som kunne gjort en utmerket jobb der.

Hvis du måtte valgt en som ikke har barn?

- Hvis jeg skal velge en som ikke har barn, ville jeg nok gått for den snilleste gutten i klassen. Det er Filip Jørgensen. Han har nok ikke mye erfaring med å være barnevakt, men han er en person som hadde gitt 100% av seg selv, hele tida som barnevakt. Svigermors drøm. Jeg er sikker på at han hadde håndtert å sitte barnevakt til terningkast seks. Fra han kom, til han måtte reise, hadde han underholdt.

Filip tar på seg oppdraget og du koser deg med gutta, men når du kommer hjem ser du at huset trenger en snekker som kan fikse opp i alt kaoset hjemmet. Du hører imidlertid at prisen er altfor dyr. Hvilken spiller ville du hatt til å prute for deg?

- Prute ja! Da hadde jeg nok gått for Sondre Rossbach. For det første er han praktisk anlagt, for det andre er han veldig flink økonomisk, det vil si at han jobber i markedsavdelingen her, han driver mye med eiendom og utleie. Han pusser opp. Han vet hva ting ville kosta. Han ville klart å skaffe meg en god pris. Det hadde vært en jobb for Sondre!

Nornes sin startoppstilling:

IMG_0135.PNG
Det blir spennende å se hvordan disse gjør det på børsen.


 

Annonse fra Eliteserien: