NTF Elitetiltak G14

Førstkommende helg, 9. - 10. oktober gjennomføres det NTF Elitetiltak på Skagerak Arena.

Annonse:

NTF Elitetiltak er en turnering hvor toppklubbenes 14-åringer møtes til jevnbyrdig motstand for videre utvikling. Spillerne som deltar på dette er de som har kommet lengst i sin utvikling i sin årgang. 

På Odd sitt lag vil det være spillere fra store deler av Telemark. Klubber som Eidanger, Snøgg, Stathelle, Nome, Urædd, Gulset og Storm er representert. Dette er i tråd med Telemarksmodellen, som handler om at spillerne skal kunne være i sin breddeklubb lengst mulig. Et slikt Elitetiltak er derfor viktig for å kunne måle seg mot jevnbyrdig motstand og få nye referanser på hvor det nasjonale nivået ligger. 

Hovedtrener for Odd sitt lag er Erik Waage. Han ser frem til turneringen.
"Vi er veldig glade for å komme i gang igjen etter pandemien. Dette er en gyllen mulighet for spillere fra Odd og spillere fra breddeklubbene til å måle seg mot landets beste 14-åringer. Vi gleder oss til en sportslig og sosialt spennende og lærerik helg."

De deltakende klubbene på årets Elitetiltak er Team Sandnes Velde (Sandnes Ulf), Ull/Kisa, Bryne, Strømsgodset, Åsane, KFUM, Sandefjord, Viking, Fredrikstad, Grorud, Start og Odd. Kampene spilles på Skagerak Arena og Treningsbanen gjennom hele helgen. Det er åpent for publikum, hvor inngang 5 benyttes. Det er også mulig å streame alle kampene direkte. 

Kampoppsett, resultater og informasjon om streaming av kampene finner du HER.

Annonse fra Eliteserien: