Ny draktsponsor er klar

Bypost kommer inn som ny draktsponsor i Odd. Avtalen gjelder ut 2018 sesongen.

-Bypost skal inn på Oslo markedet og bytter logo. Odd-drakta er det beste stedet å presentere ny logo, både i Telemark og resten av Norge. Det finnes ikke et bedre utstillingsvindu for oss, sier Øystein Isaksen fra Bypost. 

-Vi heier på Odd fordi klubben tar samfunnsansvar, jobber med breddeidrett i tillegg til elitefotball. Fotballklubbens miljøansvar, gatelaget, fotballcuper, fotballskoler og mye mer er noen av tingene som gjør Odd til en attraktiv samarbeidspartner, i tillegg til klubbens sponsorsamarbeid. Det er viktig for BYPOST som lokal aktør å støtte arbeidet klubben gjør i lokalmiljøet, forteller Isaksen.

Bypost er Odds nye draktlogo
Bypost er Odds nye draktlogo

Bypost er et lokalt firma som har vokst fra Grenland til Vestfold, Buskerud og nå til Oslo.
Bypost ønsker å bli en nasjonal aktør innenfor frankering, hente / bringe og interntjenester, print, pakk og pakkedistribusjon.

-Mange tror vi konkurrerer med Posten og det gjør vi ikke, vi henter brev og pakker hos våre kunder og leverer det samlet på posten. Her sparer man penger og forenklende mellomledd for alle bedrifter og offentlige virksomheter som sender brev og pakker i Norge, sier Isaksen

Vi i Odd gleder oss til å spille med Bypost på drakta. 
Annonse fra Eliteserien: